Aseman palvelupisteen sijainti kartalla.

HSL: n Pasilan palvelupiste menee kiinni, Rautatieaseman piste aukeaa

Helsingin seudun liikenteen Pasilan palvelupiste suljetaan torstaina 6. elokuuta. Sen jälkeen Pasilaa lähin palvelupiste on päärautatieasemalla.

Kaikki Pasilan palvelut voit hoitaa jatkossa Rautatieaseman pisteessä. Asemalla voit hoitaa Kelan ja Helsingin sosiaalitoimen maksusitoumuksiin, Helsingin kaupungin asiointilippuihin sekä muihin laskutuslupiin liittyviä asioita. Rautatieaseman ja Itäkeskuksen palvelupisteissä sekä kuntien asiointipisteissä hoituvat kaikki muut HSL-korttiasiat.

Rautatieaseman palvelupisteellä on kattavat aukioloajat. Se on avoinna 3. elokuuta alkaen maanantaista perjantaihin kello 7.30-19 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin kello 9.30-17.

Löydät palvelupisteen päärautatieaseman länsisiiven katutasosta. Se on samalla käytävällä kuin tarkastusmaksutoimisto, VR:n lipputoimisto ja Helsingin kaupungin matkailuinfo kanssa. Käyntiosoite on Elielinaukio 3.

Pasilan piste on vielä avoinna 27. heinäkuuta alkaen 5. elokuuta asti arkisin kello 8.30-16.

Itäkeskuksen palvelupiste palaa koronarajoitusten jälkeisiin normaaleihin aukioloaikoihin torstaista 30. heinäkuuta alkaen. Piste palvelee jatkossa maanantaista perjantaihin kello 10-17.15.

Lisää HSL

Karttapiirros (osa): HSL