Osa HSL:n kartasta, jossa näytetään linjojen 7 ja 9 poikkeusreitit 29.6.-12.7.

Pasilan asemalle sporat eivät kulje kahteen viikkoon

Raitiovaunuliikenteessä linjoilla 7 ja 9 Pasilan asemalle tulee kahden viikon katko  maanantaista 29. kesäkuuta alkaen. Syynä Opastinsillan korjaus. 

Linja 7 ajaa Mäkelänkatua Käpylään ja linja 9  keskustasta Itä-Pasilan suuntaan omaa reittiään. Linja 2 on jo ollut poikkeusreitillä. 

Linja 2 on jo kulkenut poikkeusreitillä. Kakkonen ei kulje Oopperan ja Pasilan aseman välisellä osuudella 12. heinäkuuta asti. Puuttuvan pätkän korvaa bussi 2X. Maanantaista 29. kesäkuuta alkaen pysäkki on Elielinaukio. 

Poikkeusreitit aikatauluineen näkyvät Reittioppaassa.

Raitiovaunujen poistuvat pysäkit

Raitiovaunujen käytöstä poistuvat pysäkit: Pasilan asema, Messukeskus, Kellosilta, Radanrakentajantie sekä Asemapäällikönkatu, Jämsänkatu, Pasilan konepaja, Kotkankatu, Sturenkatu ja Fleminginkatu.

Busseilla 50 ja 59 pääsee lähimmäksi Mäkelänkadun suuntaa Pasilan asemalta. Kyseiset bussit ajavat Teollisuuskatua pitkin. Aleksis Kiven kadun suuntaan palvelevat runkolinjat 500 ja 501. Hakaniemeen puolestaan pääsee bussilla 23. Alppilasta keskustaan pääsee muun muassa raitiovaunulla 3 ja bussilla 23, joiden reitit kulkevat Viipurinkatua ja Porvoonkatua pitkin.

Lisää aiheesta:
HSL:n sivulla on karttakuva linjojen 7 ja 9 poikkeusreitit 29.6.-12.7.

Länsi-Pasilaan ei raitioliikennettä 15.6.–12.7., korvaava bussi 2X keskusta-Ooppera-Pasila

Reittiopas