Liikuntasali 1, maanalaiset liikuntatilat.

Stadionin maanalaisissa tiloissa voi pelata kesällä sulkapalloa

Olympiastadionin uudet maanalaiset liikuntatilat tarjoavat upeat ja tunnelmalliset puitteet sulkapallon pelaajilla ja muille liikkujille. Kaikille avoimet sulkapallovuorot ovat varattavissa Olympiastadionin liikuntasali 1:sessä.

Terveysturvallisuus on hyvin huomioitu Stadionilla. Liikuntasali 1:sessä on kolme sulkapallokenttää, jotka on rajattu väliverhoilla. Jokaiselle kentälle on oma sisäänkäynti. Pukuhuonetiloja ei suositella käytettäviksi. Olympiastadionin tiloissa liikuttaessa on pidettävä käyttää kasvomaskia. Pelin ajaksi maskin voi ottaa pois. Käsihygieniasta voi siellä vaivatta huolehtia.

Jälkipeleillekin tarjoutuu tilaisuus Stadionilla, sillä siellä on oman ravintolan lisäksi tänä kesänä kenttäalueella terassi.

Olympiastadionin sulkapallovuoroja voi varata ainoastaan verkossa heinä-elokuun aikana, arkisin kello 9.00-18.30 ja lauantaisin kello 11.00-15.30. Yhden sulkapallokentän vuokra on 20 €/tunti. Varauksen yhteydessä voi myös vuokrata mailoja ja palloja. Lisätiedot, vuoron muutokset ja peruutukset: info@stadion.fi tai  050 3431619.

Torniin ja kierrokselle

Stadionilla voi käydä harrastamassa maanalaisissa tiloissa, lounastaa, kokoustaa ja nousta huipulle saakka. Helsingin huikeita näkymiä pääsee katselemaan Olympiastadionin 72 metrisestä tornista. Torni on avoinna arkisin kello 9-19 ja lauantaisin kello 11-16. Tornikäyntiin lippuja voi ostaa Stadionin vierailukeskuksesta tai ennakkoon lippu.fi:stä. Lippu maksaa  6,50 eurosta alkaen.

Tornin huippu on ulkotilaa. Sinne noustaan hissillä ja vain oman seurueen kanssa. 

Stadionilla noudatetaan vierailuissa voimassa olevia rajoituksia ja suosituksia. Yhdessä sisätilassa voi olla enintään 10 henkilöä kerrallaan ja ulkotiloissa enintään 50 henkilöä. 

Stadionilla valvotaan ja ohjeistetaan asiakkaita jotta riittävä väljyys ja turvavälit voidaan varmistetaan. Mahdollisessa jonotuksessa huolehditaan turvaetäisyyksistä. Sisäänpääsyä Olympiastadionille ja torniin voidaan joutua rajoittamaan, jos terveysturvalliseksi katsottu asiakasmäärä on ylittymässä.

Asiakkailta toivotaan malttia ja jokaista vierailijaa huomioimaan poikkeustilanteesta aiheutuvat erityisjärjestelyt sekä voimassa olevat suositukset.

Olympiastadionille kuljetaan tornin juurella sijaitsevan vierailijakeskuksen kautta.

Lisää aiheesta
Varaa liikuntatila Olympiastadionilla
Olympiastadion


Kuva: Wellu Hämäläinen