Kuva: Comma Image Oy

Helsinki Cup kisataan tällä viikolla

Helsinki Cup kisataan 9. - 14. heinäkuuta.  Yli 1300 joukkuetta eri puolilta maailmaa osallistuu jalkapalloturnajaisiin.

Helsinki Cup on yksi maailman suurimmista juniorijalkapalloturnauksista. Turnaukseen osallistuu yli 20 000 pelaajaa ympäri Suomen ja maailman. Pelaajien lisäksi Helsinkiin saapuu myös valmentajia, huoltajia, äitejä ja isiä sekä muita kannustusjoukkoja. Turnausviikko alkaa avajaistapahtumalla kulkueineen maanantaina 9. heinäkuuta Helsingin keskustassa. Koko viikon ohjelma ja pelipaikat löytyvät Helsinki Cupin turnausinfosta.

Turnauksen käytössä on noin 20 kenttäaluetta ympäri kaupunkia. Helpoiten pelipaikoille liikut joukkoliikenteellä, sillä kaikkiin Helsinki Cupin pelipaikkoihin pääset joko bussilla, raitiovaunulla, metrolla tai lähijunalla. Koska pelikenttien ympäristössä on niukalti parkkitilaa, Helsinki Cupin organisaatio ja HSL suosittelevat kulkemaan pelipaikoille joukkoliikenteellä tai kaupunkipyörillä aina kun se on mahdollista.

Uuden HSL-sovelluksen avulla liikut turnauksessa entistä helpommin. Löydät liput ja reitit nyt yhdestä ja samasta mobiilipalvelusta. Kerta- ja vuorokausilippujen lisäksi uudella velluksella voit ostaa aikuisten 30 vuorokauden lippuja. Reittiopas etsii nopeimmat reitit ja kertoo samalla, minkä lipun tarvitset reitille. Lipun voit ostaa sovelluksella kätevästi suoraan valitsemallesi reitille. HSL-sovelluksen voit ladata sovelluskaupasta ilmaiseksi Android- ja iPhone -älypuhelimiin. Liput voit maksaa sovelluksessa maksukortilla tai mobiilimaksulla.

Paikan päällä lippuja voi ostaa bussien kuljettajilta, lipunmyyntiautomaateista, pysäköintiautomaateista tai HSL:n myyntipisteistä kuten R-kioskeilta (vuorokausiliput) ja useista hotelleista (kerta- ja vuorokausiliput). HSL:n vuorokausilipulla matkustaa kätevästi, vaikka koko turnauksen ajan. Lipun voi ostaa 1–7 päiväksi ja se käy kaikissa HSL:n liikennevälineissä. Voit myös tilata vuorokausilippuja etukäteen HSL:n verkkokaupasta.

Lisää aiheesta
HSL:n uutinen

Helsinki Cup

JAA