MobilePay tunnus.

Uusi vaihtoehto HSL:n lippujen maksamiseksi: MobilePay-sovellus

HSL-sovellukseen tulee uusi vaihtoehto lippujen maksamiseksi, sillä voit nyt maksaa kertaostoksesi MobilePaylla. Kertamaksullisia lippuja ovat kaikki kerta-, kausi- ja vuorokausiliput, jotka maksat yhdellä kertaa. Suoraveloitettavaa jatkuvaa lipputilausta et voi vielä toistaiseksi maksaa MobilePaylla.

Jos olet rekisteröitynyt MobilePayn käyttäjäksi, ja sinulla on MobilePay-sovellus mobiililaitteessasi, lipun maksamiseksi riittää, että syötät maksusovellukseen salasanasi ja varmistat oston pyyhkäisemällä.

Harvalla on enää mukana käteistä lipun ostamiseen. Joukkoliikenteessä nopeus ja vaivattomuus ovat valtteja. Jo yli puolet kertalipuista ja yhä suurempi osa kausilipuistamme ostetaan HSL-sovelluksella. Sitä on ladattu puhelimiin lähes kaksi miljoonaa kertaa.  MobilePayta on toivottu maksutavaksi sovellukseemme jo pitkään.

Mobiilimaksamisen suosio joukkoliikenteessä kasvaa kovaa vauhtia

MobilePayn käyttö joukkoliikenteen maksutapana kasvoi viime vuoden aikana 735 prosenttia vuodesta 2018. Viime vuoden joulukuussa MobilePaylla ostettiin kaiken kaikkiaan yli 120 000 julkisen liikenteen matkalippua.

MobilePay on Suomen käytetyin mobiilimaksusovellus. Se on käytössä HSL:n lisäksi muun muassa VR:n, Onnibussin ja yli 20 kunnan ja kaupungin joukkoliikennepalvelut kattavan PayiQ:n sovelluksissa. MobilePay on maksuton kaikkien pankkien asiakkaille.

Lisää MobilePaysta