Mauri Kunnaksen klassikko muuttaa Kaupunginteatterin lämpiön joulumaaksi

Mauri Kunnaksen "Kaksitoista lahjaa Joulupukille" tarjoaa jouluisen teatterielämyksen koko perheelle Helsingin Kaupunginteatterin pienen näyttämön lämpiössä 1. marraskuuta alkaen.

Mauri Kunnaksen kirjoittaman ja Merja Turusen dramatisoiman teoksen ohjaa Kimmo Virtanen, joka muistetaan Kaupunginteatterin lastennäytelmistä Pako päiväkodista (2014), Siiri ja sotkuinen Kerttu (2015), AtomiAatos (2016) ja Mörköoopperasta (2018), joka jatkaa edelleen ohjelmistossa pienellä näyttämöllä.

– Toivon, että tämän esityksen nähtyään katsojasta tuntuisi kuin olisi juuri saanut olla lämpimässä sylissä, nauranut makeasti, katsonut tähtiä ja tajunnut, että on yhtä aikaa sekä iso että pieni, että joulun taika olisi koskettanut kaiken ikäisiä ja saanut pienen näyttämön lämpiön tuntumaan sekä lämpimältä nojatuolilta, että mittaamattomalta avaruudelta, että olisi ollut enemmän kokija kuin katsoja. Tähän me pyrimme rikkaalla visuaalisuudella, monipuolisella äänimaailmalla, tutulla tarinalla ja vilpittömän riemullisella näyttelijän työllä, sanoo ohjaaja Kimmo Virtanen.

Arki- ja lauantaiaamupäivisin esitettävä "Kaksitoista lahjaa Joulupukille" sopii 3-vuotiaasta alkaen koko perheelle. Näytelmä palaa ohjelmistoon aina joulun alla. Liput 10 euroa.

Lisää aiheesta
Kaksitoista lahjaa Joulupukille Kaupunginteatterin sivuilla
Kaupunginteatterin tapahtumat tapahtumakalenterissa

JAA