Talvipuutarha.

Katso vinkit lomamatkalle Helsinkiin

Kuinka hyvin uskot tuntevasi kotikaupunkisi? Mitäpä jos heittäytyisit turistiksi Helsingissä?

Mielenkiintoisia hotelleja aina kulttuurikeskuksista lappi-teemaan asti

Jos kaipaat hotellia näköalalla, yksi erinomainen vaihtoehto on Original Sokos Hotel Tripla. Näköalan lisäksi voit nauttia katutaiteesta hotellin aulassa sekä Itä-Pasilan kaduilla.
Original Sokos Hotel Tripla, Fredikanterassi 1 B. Hotelli avattiin uudestaan 1.heinäkuuta.

Bulevardin keskeltä löytyy lappiteemainen hotelli Lapland Hotels Bulevardi. Useissa huoneissa on oma sauna, joten saunaan pääsee rauhassa oman aikataulun mukaan. Saunomisen jälkeen voit nauttia lappilaisista herkuista hotellin ravintolassa.

Hotel Hanasaari on nipin napin Espoon puolella, mutta kannattaa ottaa mukaan Helsingin lomaohjelmaan. Saareen rakennetusta hotellista aukeaa merimaisema ja tunnet olevasi luonnon keskellä. Jos taide kiinnostaa, kannattaa suunnata samassa rakennuksessa toimivaan Hanaholmen kulttuurikeskukseen.
Hotel Hanasaari, Hanasaarenranta 5, Espoo

Tutustu Vuosaaren luoliin ja tee matka palmujen katveeseen

Vuosaaressa olevat Mustavuoren luolat saavat kävijän hämmästymään. Luolan lisäksi kannattaa kiivetä Vuosaaren huipun päälle ja tutustua Kallvikinniemen hiekkadyyneihin.

Katso reittiohjeet HSL:n Reittioppaasta.

Jos etsit eteläeurooppalaista tunnelmaa, suuntaa Töölönlahden pohjoispäässä sijaitsevaan Talvipuutarhaan tai Kaisaniemen kasvitieteelliseen puutarhaan. Retki ei myöskään rasita kukkaroa: Kasvitieteelliseen pääse näppärästi museokortilla ja Talvipuutarhaan on ilmainen sisäänpääsy.

Talvipuutarha, Hammarskjöldintie 1 A.
Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha, Kaisaniemenranta 2.


Lisää aiheesta:

Katso kaikki My Helsingin vinkit

Helsinki panostaa turvalliseen matkailukokemukseen

Kuva: Veeti Hautanen