Mies lippuautomaatilla.

Lipunmyynti käteisellä ja maksukorteilla keskeytetty HSL:n pääaseman ja Itäkeskuksen palvelupisteissä koronatilanteen vuoksi

Lippujenmyynti käteisellä ja maksukorteilla on keskeytetty HSL:n palvelupisteissä päärautatieasemalla ja Itäkeskuksessa. Syynä on pääkaupunkiseudun pahentunut koronatilanne. Tavoitteena on ehkäistä koronaviruksen leviämistä ja välttää asiakaskontakteja.

Päärautatieaseman ja Itäkeskuksen palvelupisteiden läheisyydessä on useita muita mahdollisuuksia lippujen ostamiseen ja HSL-korttien lataamiseen esimerkiksi lippuautomaatit ja muut myyntipisteet. Lippuja kannaa hankkia HSL-sovelluksella tai HSL-kortin nettilatausta käyttäen.

Lipunmyynnin keskeytys on voimassa toistaiseksi. Myynnin palauttamisesta palvelupisteisiin päätetään erikseen.

Palvelupisteet pysyvät edelleen avoinna muuta asiointia varten, ja muun asioinnin yhteydessä, esimerkiksi asiakasryhmän vaihto tai asiakkuuden perustaminen, myydään  edelleen arvo- ja kausilippuja tarvittaessa. Myös esimerkiksi laskutusasiakkaiden ja maksusitoumusasiakkaiden korttien lataukset jatkuvat normaalisti.

Katso lähin myyntipiste kartalta /HSL

Lisää aiheesta
Pääkaupunkiseutu on siirtynyt koronaepidemian leviämisvaiheeseen – koronakoordinaatioryhmä linjasi uusista rajoituksista ja suosituksista

Helsinki – ajankohtaista koronasta

Kuva: Lauri Eriksson