Ilveksen näkee harvoin luonnossa. Kuva: Mari Lehmonen

Koululaiset pääsevät maksutta Korkeasaareen lokakuusta huhtikuuhun

Korkeasaaren pääsymaksut kouluille ovat muuttuneet. Jatkossa kaikki peruskoulujen, lukioiden ja ammattikoulujen oppilaat pääsevät kouluvierailuillaan eläintarhaan ilmaiseksi lokakuusta huhtikuuhun. Käynnit Korkeasaaressa tukevat lasten ja nuorten intoa toimia ympäristön puolesta.

Touko-syyskuussa kouluryhminä saapuvien pääsymaksu on 5 euroa oppilaalta. Tämä lastenlippua edullisempi ryhmähinta pätee myös täysi-ikäisiin lukioiden ja ammattikoulujen opiskelijoihin. Opettajat ja muut valvovat aikuiset pääsevät kouluryhmänsä kanssa maksutta eläintarhaan.

Kausihinnoittelulla tasoitetaan etenkin toukokuun ruuhkahuippua. Toukokuu on luokkaretkeläisten suosikki vuodesta toiseen. Hiljaisempina vuodenaikoina vierailusta saa usein paljon enemmän irti.  

Korkeasaari tarjoaa mainiot puitteet kouluryhmille koulutyön tueksi ympäri vuoden. Käynnit tukevat hyvin lasten ja nuorten intoa toimia ympäristön puolesta.

Erityishinnat saadakseen kouluryhmien on ilmoittauduttava viimeistään viikkoa ennen vierailua Korkeasaaren nettilomakkeella. Netistä löytyy myös ohjelmatarjonta koululaisille.

Korkeasaaren eläintarhasta tuli vuoden alusta säätiö ja nyt palvelut tarjotaan valtakunnallisesti kaikille kouluryhmille kotikuntaan katsomatta. Aiemmin vain helsinkiläiset kouluryhmät ovat voineet vierailla Korkeasaaressa ilmaiseksi.

Lisää aiheesta
Ilmoittautumislomake opettajille täytettäväksi
Korkeasaari


JAA