Korkeasaaren koronaohjekuva.

Korkeasaaressa kokeillaan loppuvuoden ajan kerran kuussa järjestettäviä ilmaispäiviä ennakkoilmoittautumisella

Korkeasaaressa kokeillaan loppuvuoden ajan kerran kuussa järjestettäviä ilmaispäiviä joka kuun kolmantena maanantaina, eli 19.10., 16.11. ja 21.12.2020 klo 10-16. Ilmaispäiviin tulee ilmoittautua ennakkoon varauskalenterin kautta, sillä päivien asiakasmäärä on rajattu 2000 vierailijaan. Varauskalenteri lokakuun ilmaispäivään on nyt avattu, marras- ja joulukuun ilmaispäiviin voi ilmottautua viikkoa ennen kyseistä päivämäärää.

Jokaisella ilmaispäivän vierailijalla, myös lapsilla, tulee olla ennakkoon tehty paikkavaraus. Yksi asiaks voi varata paikan ilmaispäivään enintään viidelle henkilölle. Varaus on käytettävissä ilmaispäivänä kello 10-15 välisenä aikana, eläintarha suljetaan kello 16. Paikkavaraus tarkistetaan lipunmyynnissä saapumisen yhteydessä, ja samalla varauksella olevien tulee saapua samaan aikaan.

Eläintarhassa riittää hyvin tilaa ulkoilla turvavälit huomioiden, mutta sisätiloissa suositellaan kasvomaskin käyttöä. Ilmaispäivänä trooppiset talot Africasia ja Amazonia, Hämärätalo sekä Apinalinnan sisätila pidetään ruuhkautumisen estämiseksi suljettuna. 

Mikäli olet tehnyt varauksen etkä pääsekään paikalle, muistathan perua varauksesi. Mahdolliset peruutuspaikat ilmestyvät automaattisesti varauskalenteriin.

Korkeasaari on avoinna lokakuussa joka päivä: arkisin klo 10-16, ja viikonloppuisin sekä syyslomalla 10.-18.10. klo 10-18. Sisäänpääsy suljetaan tuntia ennen eläintarhan sulkemisaikaa.

Lue lisää turvallisesta vierailusta Korkeasaaressa.