Korkeasaaren trooppinen talo AfricaAsia.

Korkeasaaren trooppiset talot ovat avautuneet

Korkeasaaren trooppiset talot ovat jälleen avanneet ovensa. Myös kaikki sisäevästilat ja Apinalinna ovat auki. Kolme sisätilaa on kuitenkin yhä suljettu: Hämärätalo avataan, kun uusi terraario valmistuu ja Borealia puolestaan, kun suokukkojen poikaset ovat kuoriutuneet. Kanala pidetään yhä suljettuna lintuinfluenssan vuoksi.

Korkeasaari on kesällä avoinna joka päivä klo 10-20, ja ennakkovarausta ei tarvitse enää tehdä. Paikan päälle pääsee niin lautalla Kauppatorilta kuin maitse Mustikkamaalta.

Kävijöiden turvallisuudesta huolehditaan niin sisällä kuin ulkona

Korkeasaari on yli 22 hehtaaria iso, joten tilaa ulkoiluun löytyy. Ravintoiloissa, myymälässä ja evästiloissa on käytössä ilmansuodattimia. Pinnat, joita kosketellaan paljon, on käsitelty antimikrobisella pinnoitteella. Tämän lisäksi ympäri saarta löytyy käsidesejä. Vierailulle saa tulla vain terveenä.

Kesäohjelmaa eläintarhassa

Päivittäin on useita opastettuja ruokintoja, joiden aikana yleisölle kerrotaan Korkeasaaren eläimistä ja niiden tilanteesta luonnossa. Kengurutarhaan pääsee klo 16-17 ja illan tullen voi liittyä klo 19 kierrokselle Kissalaaksoon. Jos haluat kiertää saaren omatoimisesti, voit hyödyntää puhelimen kautta kuunneltavia ääniopastuksia. Lisäksi lapsille järjestetään päivittäin klo 12 eläintunnistusvisa.

Lisää aiheesta:
Korkeasaari

Kuva: Annika Sorjonen / Korkeasaari