Kissojen illat Korkeasaaressa syyskuussa.

Kissojen yön sijaan järjestetään Korkeasaaressa Kissojen iltoja syyskuussa

Korkeasaaren syyskuun illat ovat kissojen aikaa. Tänä vuonna järjestämme kahden Kissojen Yön sijaan kuusi pidennettyä ilta-aukioloa, Kissojen Iltaa. Ne ovat syyskuun kolmena ensimmäisenä perjantaina ja lauantaina eli 4.-5.9., 11.-12.9. ja 18.-19.9. Näinä iltoina eläintarha on avoinna iltakymmeneen.

Kissojen Iltojen pääsylippuna käy Korkeasaaren normaali syyskauden lippu tai Korkeasaaren vuosikortti. Jokaista 4.-5.9., 11.-12.9. ja 18.-19.9. eläintarhaan saapunutta asiakasta kohden Korkeasaari lahjoittaa euron Amurin kissapetojen suojeluun. (Ei koske alle 4-vuotiaita ja kutsuvieraita.) Ennakkoon ostettu lippu on voimassa 90 päivää ostopäivästä, joten se on helppo käyttää joustavasti haluttuna ajankohtana 1.9. alkaen.

Jokainen Kissojen Ilta rajataan 5000 asiakkaalle, jotta kaikki voisivat vierailla eläintarhassa ilta-aikaan turvallisesti. Tämän vuoksi sisäänpääsyyn vaaditaan lipun lisäksi ennakkoon tehty paikkavaraus haluamallesi illalle. Varausjärjestelmä avataan pian ja linkki varauskalenteriin julkaistaan tällä sivulla.

Myös linjalla 16 on lisälähtöjä tapahtumaan kolmena peräkkäisenä viiikonloppuna. Lisäliikenne alkaa noin kello 17 ja busseja Rautatietorilta Korkeasaareen kulkee keskimäärin 10 minuutin välein. Lisälähdöt Rautatietorilta ajetaan linjan 16 normaalia reittiä ja lisävuoroja Korkeasaaresta Rautatientorille ajetaan taas bussin 16X reittiä, joka ei kulje Kulosaaren metroaseman kautta.

Kalasatamasta Mustikkamaalle johtava Isoisänsilta tarjoaa myös erinomaisen yhteyden Kalasatamasta Korkeasaareen. Kalasataman metroasemalta ja linjojen 50 ja 59 Sompasaaren pysäkeiltä onkin lyhyt kävelymatka sillan kautta Korkeasaareen.

Uutinen julkaistu 28.8. ja tuoreutettu 4.9.

Lisää aiheesta:

Korkeasaari

Helsingin seudun liikenne