Osa Kierrätyskeskuksen tunnusta.

Kierrätyskeskus sulkee toistaiseksi myymälänsä - lahjoitustavaroita otetaan edelleen vastaan

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kaikki yhdeksän kivijalkamyymälä suljetaan sunnuntaina 29. maaliskuuta alkaen tai tarvittaessa aikaisemmin koronavirustilanteen vuoksi. Kierrätyskeskus aloittaa samalla koko henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut. 

Myymälät ovat siis avoinna näillä näkymin viimeistä päivää lauantaina 28. maaliskuuta. Siihen asti myymälät ovat avoinna normaalin aikataulun mukaisesti.

Voit edelleen lahjoittaa tavaraa uudelleenkäyttöön

Ehjää, puhdasta ja laadukasta tavaraa voit yhä lahjoittaa uudelleenkäyttöön. Kannattaa kuitenkin huomioida, että lahjoitustavaraa otetaan maanantaista 30. maaliskuuta alkaen vastaan ainoastaan Kyläsaaren myymälässä Helsingissä, Nihtisillan ja Suomenojan myymälöissä Espoossa ja Koivukylän myymälässä Vantaalla. Tavaran vastaanottopisteet ovat avoinna arkisin ja lauantaisin kello 11–18.

Verkkokauppa palvelee jatkossakin

Kierrätyskeskuksen verkkokauppa palvelee jatkossakin osoitteessa kauppa.kierratyskeskus.fi. Verkkokaupasta tilattuja tavaroita voi 30. maaliskuuta alkaen noutaa avoinna olevista tavaroiden vastaanottopisteistä. Verkkokaupasta  voit hankkia esimerkiksi kierrätyspolkupyöriä, kirjoja, pelejä, askartelutarvikkeita ja kotikuntoiluvälineitä. Sieltä hankituille tavaroille voi myös ostaa kotiinkuljetuspalvelun.

Noutopalvelu tekee asiakkaiden kanssa sovitut ajot, mutta uusia noutotilauksia ei enää oteta vastaan 27. maaliskuuta jälkeen.

Yrityksille ja yhteisöille tarkoitetut ympäristöasiantuntijapalvelut ovat normaalisti käytössä.

Kierrätyskeskuksen toimintaan liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä osoitteeseen info@kierratyskeskus.fi.

Kierrätyskeskus