Otos Ryhmäteatterin esityksestä Elling.

Vähintään kerran kesässä teatteriin!

Tänäkin kesänä Helsingissä pääsee nauttimaan teatterista Mustikkamaalla, Taivallahdessa, Tervasaaressa ja Suomenlinnassa. Ohjelmistossa ovat klassikot Peter Pan ja Pinokkio. Niiden lisäksi nähdään komediaa,  ja tietenkin aina ajankohtaista Ylioppilasteatteria.

Peter Pan seikkailee Taivallahden Kesäteatterissa koko elokuun. Peter Pan on kotoaan karannut poika, joka kieltäytyy kasvamasta aikuiseksi. Kultasen perheen avoimesta ikkunasta hän johdattaa Leena-tytön siraruksineen huimaan seikkailuun. He lentävät satumaiseen Mikä-Mikä-Maahan, kadonneiden lapsien, merirosvojen ja intiaanien maailmaan, jossa Peterin päävihollisena on ilkeä merirosvojen kapteeni Koukku.

Ennakkonäytös on lauantaina 1. elokuuta kello 16. Muut esitykset alkavat kello 18.
Liput 16 €. Lippuja voi ostaa myös ovelta, tunti ennen esityksen alkua.
Teatteri Tuli ry

Tervasaaressa menee Pinokkio vielä koko elokuun ajan. Musiikillisessa seikkailunäytelmässä hyväsydäminen puuseppä Geppetto veistää puusta nuken, joka herää eloon ja saa nimekseen Pinokkio. Klassikkosatu kertoo rehellisyydestä, vanhemman rakkaudesta ja itsensä löytämisestä.

Esitykset alkavat kello 13, 15, 16, 17. Kesto on noin 50 minuuttia.
Esityksessä ei ole ikärajaa, mutta suositusikä on 2-10 -vuotiaat.
Liput: 14€ / lapset ja aikuiset (alle 2-vuotiaat maksutta) 49€ / perhelippu (4hlöä) 112€ / sukulippu (10 hlöä)
HIT Helsinki

Suomenlinnan kesäteatterin Ellingissä keskitytään hyvän elämän peruspilareihin; tosiystävyyteen sekä tasapainoiseen arkeen, johon kuuluvat niin kotityöt ja naapurit kuin lemmikkielämet ja puhelinlaskutkin. Ja rakkaus. Ja taide.

Ryhmäteatterin esitykset alkavat kello 19 Hyvän omantunnon linnakkeessa.
Elling -esitykset 5. syyskuuta saakka. Kesto noin 2,5 h
Liput 40 € Ryhmäteatterista ja Ticketmasterista. Liput pitkälle loppuunvarattuja, toistaiseksi vapaana vain joitakin neljän hengen lippuja. 
Ryhmäteatteri

Ylioppilasteatterin esitys, Kesätyöpaikka – mitä emme tahdo emme tee, tutkii työtä ja työn haittoja. Se on luontopolku ja utopiakonsertti, jossa hoidetaan kasvimaata, opiskellaan uutta talousjärjestelmää ja vetelehditään haitarin laulaessa. Esityksen teemalaulu ”Me emme enää tee” pohjautuu Arvo Salon ja Kaj Chydeniuksen legendaarisen Lapualaisoopperan (1966) loppulauluun.

Esityksen ohjaavat Ylioppilasteatterin taiteelliset vastaavat Anni Mikkelsson ja Hannes Mikkelsson. Kesätyöpaikka on Mikkelssonien kauden viimeinen ohjaus Ylioppilasteatterille.

Ylioppilasteatteri: Kesätyöpaikka – mitä emme tahdo emme tee
Mustikkamaan kesäteatterissa 15. elokuuta saakka. 
Esityksen kesto on noin 2,5 tuntia.
Liput 10€-25€, Holvista. Esitykset näyttävät loppuunvaratuilta, mutta peruutuspaikkoja voi aina kysyä.

Lisää aiheesta
Koronaohjeistus THL.n sivuilla
Reittiopas
Tapahtumakalenteri