Kuva: Kaupunginteatteri

Kaupunginteatterin loppusyksyn ohjelmisto julkistettu ja liput myynnissä

Helsingin Kaupunginteatterin syksy jatkuu kotimaisilla uutuuksilla. Luvassa on myös hittejä länsinaapurista sekä kiinnostavia vierailuja.

Loppusyksyn uutuuksia ovat näyttämösovitukset Minna Lindgrenin Vihaisesta leskestä suurella näyttämöllä ja Rosa Liksomin Everstinnasta pienellä näyttämöllä. Lilla Teaternissa saa Suomen kantaesityksensä ruotsalainen menestysnäytelmä Sufflören ja Arena-näyttämöllä suomenkielisen ensiesityksensä ”Ruotsin mielensäpahoittajaksi” luonnehdittu Mies, joka rakasti järjestystä.
Lue lisää syksyn ohjelmasta

Valikoituihin esityksiin saatavilla Kultaposse-lippuja

Valikoituihin ensi-iltansa saaviin esityksiin myydään Kultaposse-lippuja 4 € kappalehintaan. Kultaposse-lippuja on myynnissä ensi-illan ympärillä (ennen ja jälkeen) oleviin näytäntöihin. Näin Kultaposse näkee esitykset ensimmäisten joukossa neljällä eurolla, ja pääsee myös keskustelemaan, kommentoimaan ja mielipidevaikuttamaan ensimmäisenä.
Lue lisää syksyn Kultaposse-lipuista

Yleisöä varten -projektin tarkoituksena parantaa teatterikokemusta - sinunkin apua tarvitaan!

Kaupunginteatteri on käynnistänyt Yleisöä varten -projektin, jonka tarkoituksena on tehdä teatterissa käymisestä entistäkin parempi kokemus, parantaa ja kehittää palvelua siihen suuntaan, kuin asiakkaat toivovat.

Haluaisitko olla mukana kehittämässä parempaa teatterikokemusta? Kaupunginteatteri kerää asiakasraatia, joka pääsee vaikuttamaan, kommentoimaan, ideoimaan ja testaamaan palveluita.

Lue lisää ja liity mukaan 30.9.2019 mennessä


JAA