Linja seitsemän Lansisatamassa.

Raitiolinja 6 jatkuu Eiranrantaan, linja 6T lakkaa ja linja 7 poikkeusreitille

Raitioliikenteessä tapahtuu muutoksia tiistaina 6.4., kun uusi Telakkakadun rata otetaan käyttöön. Linja 6 jatkuu Eiranrantaan. Hietalahden lenkki poistuu linjan käytöstä ja linja 6T lopetetaan. Viimeinen liikennöintipäivä on toinen pääsiäispäivä 5.4. Länsiterminaalilla tehdään kiskotöitä, jotka valmistelevat uuden Atlantinkadun rataosuuden ja Atlantinsillan käyttöönottoa 3.5. Linja 7 siirtyy neljäksi viikoksi poikkeusreitille Bulevardin kautta Hietalahteen. Ajalla 6.4. – 2.5. Länsiterminaalille pääsee korvaavalla bussilla 7X.

Korvaava bussi 7X

Korvaavana yhteytenä Länsiterminaalille 6.4.-2.5. toimii bussi 7X (Hietalahti – Ruoholahti (M) – Länsiterminaali). Linjalta on yhteys linjan 7 lisäksi metroon ja linjoille 8 ja 9. Raitiovaunua korvaavan bussin kyytiin voi nousta myös keskiovista, eikä voimassa olevaa lippua tarvitse näyttää kuljettajalle/kortinlukijalle.

Kaikkien raitiolinjojen aikataulut muuttuvat 6.4.

Muutosten yhteydessä muuttuvat myös muiden raitiolinjojen aikataulut. Uudet aikataulut löytyvät Reittioppaasta ja pdf-muodossa myös tulostettavat aikataulut -sivulta.

Muutokset 3.5.

Linjaa 9 jatketaan Saukonpaadesta Atlantinkatua ja uutta Atlantinsiltaa Länsiterminaalille maanantaina 3.5. Linja 7 palaa omalle reitilleen, ja korvaavan bussin 7X liikenne lakkaa. Näistä muutoksista olemme tiedottaneet 23.2. ja tiedotamme vielä tarkemmin paria viikkoa ennen muutoksien voimaanastumista.

Lisää aiheesta:

HSL:n uutinen

Uutinen julkaistu 26.2. ja tuoreutett 1. ja 6.4.

Kuva: Antti Pulkkinen.