Heidi Herala, Aino Seppo ja Eija Vilpas.

Kahvilla kirjailijan kanssa yhdistää ainutlaatuisella tavalla yleisön, kirjailijan ja näyttelijät

Kahvilla kirjailijan kanssa -yleisötapahtumat jatkuvat, ja Helsingin Kaupunginteatterin näyttelijät Heidi Herala, Aino Seppo ja Eija Vilpas saavat vieraakseen kirjailija, piispa Eero Huovisen 20. huhtikuuta. Pandemian vuoksi suosittu yleisötapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa virtuaalisena 20.4.

Kolmen tunnetun näyttelijän, Heidi Heralan, Aino Sepon ja Eija Vilppaan ideoima lämminhenkinen Kahvilla kirjailijan kanssa -ohjelmakokonaisuus tuo keskiöön kirjailijan ja näyttelijän kohtaamisen yhdessä yleisön kanssa.

Keväällä 2021 Kahvilla kirjailijan kanssa debytoi livestriimauksena ja näyttelijäkolmikon vieraaksi saapuu piispa ja dosentti Eero Huovinen. Aiheena on Huovisen omaelämäkerrallinen teos Äitiä ikävä (WSOY).

”Olemme ihan uuden edessä tässä livestriimaukseen siirtymisessä. Elävän yleisön edessä hetki on aina ainutkertainen, striimattu tallennetaan ja ainutkertainen hetki monistuu. Tuleeko siitä jotakin syvempää tai ikään kuin painavampaa? Onneksi meillä on piispa vieraana. Et eihän tässä ole mitään hätää!”, näyttelijäkolmikko toteaa nauraen.

Yleisölle maksuttomia kirjailijatapaamisia on järjestetty säännöllisesti helmikuusta 2018 alkaen Helsingin Kaupunginteatterin parvekelämpiössä. Tapahtuma on saavuttanut suuren suosion sekä kerännyt omistautuneen yleisön.

Lisää aiheesta:

Kahvilla kirjailijan kanssa

Tapahtuma suorana 20.4. klo 16 HKT:n verkkosivuilla

Tapahtuman taltiointi katsottavissa jälkikäteen HKT:n YouTube-kanavalla