Suoraan sisältöön
Etusivu
A A A
Kuva: Seppo Laakso / Helsingin kaupunki

Jääpuiston talviloma starttaa jo perjantaina treffi-iltamilla

Jääpuistossa on talviloma joka päivä, mutta pääkaupunkiseudun talvilomaviikko 18.-26. helmikuuta on täynnä kaikenlaista kivaa ohjelmaa koko perheelle. Jääpuisto on myös auki poikkeuksellisesti joka päivä klo 10-21.

Talvilomaviikko startataan jo perjantaina 17. helmikuuta treffi-iltamilla, jolloin Jääpuistoon pääsee kaksi yhden hinnalla.

Talviloman erikoisuutena Jääpuistolla on tarjolla keittolounasta joka päivä klo 11-14! 10 euron hintaan sisältyy muutaman päivän välein vaihtuva annos keittoa, korvapuusti sekä kahvi/tee/kuuma mehu.

Paula-lehmän luistelukoulut järjestetäään normaalin viikko-ohjelman mukaisesti joka päivä, arkisin klo 17-18 ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 13-14.

Paula moikkailee luistelijoita ennen luistelukouluja, ja talvilomaviikolla maskotti nähdään jäällä myös muina ajankohtina. Kahvilassa jaetaan Paula-ilmapalloja talviloman sekä tietenkin Paulan 10-vuotissynttäreiden kunniaksi!

Lasten puuhahetki pidetään talvilomaviikolla poikkeuksellisesti joka arkipäivä klo 18-18:30. Kahvilassa esimerkiksi väritetään Paula-puuhavihkoja ja askarrellaan magneetteja.

Tervetuloa nauttimaan talvilomasta Jääpuistoon!

Lisää aiheesta:

Jääpuiston verkkosivut

JAA