HSY:n uusi toimitilatalo Ilmalassa. Kuva: HSY

HSY:n pääkonttori ja vesihuollon asiakaspalvelut muuttavat Ilmalaan

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY yhdistää pääkonttorinsa sekä vesihuollon asiakaspalvelun yhteen osoitteeseen Ilmalantori 1:een. Ilmalan uuteen hiilineutraaliin monitilatoimistoon muuttaa henkilöstöä viidestä HSY:n toimipisteestä. Pasilasta palvelut muuttavat Ilmalaan 22. tammikuuta. Espoosta ja Vantaalta palvelupisteet siirtyvät Ilmalaan viikolla 5.

Uusi toimistotalo on lähes nollaenergiatalo. Sen minimaalinen energiatarve katetaan uusiutuvalla energialla. Valmistuessaan se on Suomen ensimmäinen EU-määräykset täyttävä julkinen rakennus. 

‒ Uusi pääkonttori toteuttaa hyvin HSY:n ympäristöarvoja niin rakentamistapansa kuin sijaintinsa puolesta. Erinomainen sijainti Ilmalan juna-aseman vieressä tekee siitä helposti saavutettavan julkisilla kulkuneuvoilla. Omalle henkilöstöllemme olemme rakennuttaneet ylimääräisiä sosiaalitiloja, ja kannustamme kaikkia pyöräilemään tai lenkkeilemään töihin, toimitusjohtaja Raimo Inkinen  kertoo.

HSY on tähän asti sijainnut Pasilassa kolmessa toimistotalossa ja vesihuollon asiakaspalvelu on toiminut hajautettuna Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Tyhjiä toimitiloja jää HSY:ltä Asemapäällikönkadun kahteen osoitteeseen muuton jälkeen. HSY:n pääkonttorin yhteystiedot sekä tulo-ohje
HSY

JAA