Helsinki Urban Art

Helsinki Urban Artin katutaidekierrokset alkavat lauantaina Pasilassa

Katutaidekaupunginosan Pasilaan loihtinut Helsinki Urban Art juhlii kolmivuotissynttäreitä lauantaina 29. helmikuuta. Tarjolla Kasöörinkadun taidepisteellä on vegaanista ruokaa ja juomaa. Lauantaina alkavat myös Pasilan katutaidekierrokset.

Pasilan katutaidekierrokset, Pasila Street Art Tours  2020, järjestetään lauantaisin joka toinen viikko kello 11. Kierrokset pidetään englanniksi, mutta tilauksesta kierroksia tehdään myös suomeksi, saksaksi ja venäjäksi.

Kahden tunnin kierroksen aikana näet paljon katutaidetta graffiteista stensiileihin, isoihin muraaleihin ja keraamiseen taiteeseen. Kuulet tarinoita taideteoksista, katutaiteen historiasta sekä mielenkiintoisia yksityiskohtia Helsingistä, joita yksikään muu opas ei sinulle kerro.

Kierros alkaa Pasilan Original Sokos Hotel Triplan edestä kello 11.00. Samalla voi tutustua hotellin aulassa olevan vaihtuvaan urbaanin taiteen näyttelyyn. Kierros päättyy Pasilan kaupunkitaidekeskukselle ja siellä olevaan näyttelyyn. Kierrokselle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.  

Kierroksen hinta on vapaavalintainen (suositus vähintään 10 €). Kierroksen tuotot menevät Helsinki Urban Art  -yhdistyksen toimintaan ja uusien katutaideteosten tekemiseen.

Katutaidekierrokset -tapahtuma Facebookissa

Helsinki Urban Art Facebookissa

Uutinen julkaistu 21.2 ja tuoreutettu 28.2.

JAA