Helsinki puhuu

Helsinki puhuu 25.-27. elokuuta Espan lavalla - teemana Itämeri

Espan lavalla järjestetään elokuussa 25.-27. päivä ensimmäistä kertaa Helsinki puhuu -keskustelutapahtuma. Kaikille avoimia keskusteluja voi seurata paikan päällä sekä kotipäätteen äärellä, sillä sekä Helsinki-kanava ja Helsingin Sanomat striimaavat keskustelut suorina lähetyksinä.

Vartista puoleentoista tuntiin kestävien keskustelujen aiheita ovat mm. Itämeren turvallisuus, kansanperinne ja nationalismi, lehdistönvapaus, Itämeren alueen festivaalit ja matkailu, ruoka, laivahaverien torjuminen, sananvapaus, diversiteetti ja ihmisoikeudet.

Itämeri kuuluu kaikille! Itämeripäivä 27. elokuuta avataan kaikille avoimessa keskustelutapahtumassa Esplanadin lavalla. Tilaisuuden avaavat Helsingin kaupungin pormestari Jan Vapaavuori ja John Nurmisen Säätiön toimitusjohtaja Annamari Arrakoski-Engardt. Merellisen musiikkiesityksen tarjoilee nuorisokuoro Vivace. Tilaisuuden juontaa ja keskusteluja luotsaa Baba Lybeck. Itämeripäivän aamunavaus on osa Espan lavalla 25.-27. elokuuta järjestettävää Helsinki puhuu -keskustelutapahtumaa.

Lisää aiheesta: