Helsinki Cup.

Helsinki Cupin finaalit pelataan lauantaina

Helsinki Cup on yksi Euroopan suurimmista junioreiden jalkapalloturnauksista. Turnaukseen osallistuu 16 000 pelaajaa sekä valmentajia, huoltajia, äitejä ja isiä sekä muita kannustusjoukkoja. Tänä vuonna turnaus pelataan vain kotimaisin voimin.
Nyt järjestettävä Helsinki Cup on järjestyksessä jo 45. Finaalit pelataan 11.heinäkuuta.

Pelaajia ja katsojia ohjeistetaan suojautumaan koronalta 

Koronavirukselta suojautumiseksi Helsinki Cupissa noudatetaan yleisiä ohjeita käsi -ja yskimishygieniasta turvavälien pitämiseen ja lähikontaktien välttämiseen. Yleisten koronaohjeiden ja suositusten lisäksi Cupissa on vielä satsattu turvallisuuteen erityisjärjestelyin ja ohjein.

Turnaukseen tai harjoituksiin ei saa osallistua, jos on vähänkään kipeä tai oireinen.  Riskiryhmiin kuuluvia neuvotaan jättämään otteluihin osallistuminen väliin. Pelaajien on hyvä kantaa mukana omaa käsidesiä. Otteluiden välissä on syytä pitää mahdollisimman paljon väliä muihin kuin oman joukkueen pelaajiin. Ottelun loppuessa kentältä poistutaan nopeasti turvavälit huomioiden. Pukukopit eivät ole käytössä turnauksen aikana.

 Helsinki Cupin yleiset koronavirus-ohjeet
 Helsinki Cupin koronavirus-ohjeet katsojille

Ennätysmäärä tyttöjoukkueita mukana

Helsinki Cupiin osallistuu tänä vuonna 1 113 joukkuetta ja yhteensä noin 16 000 pelaajaa. Poikajoukkueita on mukana 913 ja tyttöjoukkueita 200, mikä on uusi ennätys. Turnauksen 35 ottelua pelataan ympäri Helsinkiä yhteensä 15 kentällä.

Fudista pelataan seuraavilla kentillä: Kallio / Brahenkenttä, Kontula, Käpylä, Lauttasaari, Myllypuro, Pirkkola, Puistola, Pukinmäki, Siltamäki, Tali, Tapiolan urheilupuisto, Tapulikaupunki, Töölö, Vuosaari ja Väinämöisen kenttä.

Lisää aiheesta:

Helsinki Cup 6.-11.7. 2020
Helsinki Cup: ohjelma ja aikataulu
MyHelsinki
Reittiopas
Aiheesta aiemmin: Vuoden 2020 Helsinki Cup järjestetään kesällä

Kuva: Helsinki Cup