Helsingin Kaupunginteatterin rakennus Kalliossa.

HKT tarjoaa syksyllä teatteria sylivauvoille

Kaupunginteatterin Mukavaa matkaa! -vauvateatteriesitys tarjoaa ohjelmaa sylivauvoille ja heidän aikuisilleen. Syyskauden ensimmäiset 18 esitystä toteutetaan pienen näyttämön lämpiössä 24. elokuuta alkaen. Jokaisessa esityksessä on tilaa 15 sylivauvalle lähiaikuistensa kanssa.

Teatteriesitys kertoo matkustajasta (Marjut Toivanen) joka on nallensa kanssa lähdössä Suomenlinnasta kohti esityspaikkaa. Kulkuneuvoinaan hänellä on perihelsinkiläiset keinuva Suomenlinnan lautta, koliseva ratikka ja unettava bussi. Apunaan hänellä on konduktööri (Leena Rapola), joka tuntee kaupungin ja sen liikennevälineet kuin omat taskunsa – joita on monta! Katsojat pääsevät mukaan matkantekoon, ja esityksessä hämmästellään teatterin taikaa sekä tutkiskellaan vauvan ja aikuisen varhaista vuorovaikutusta yhdessä.

Esitys nähdään Pienen näyttämön lämpiössä. Käsikirjoituksesta vastaavat Sanna Niemeläinen ja Jenny Jumppanen. Rooleissa nähdään Leena Rapola ja Marjut Toivanen sekä muusikko Annika Venäläinen, joka vastaa äänimaailmasta ja sävellyksestä.

Esitys kestää puoli tuntia. Liput: sylivauva + aikuinen 21 € tai sylivauva + kaksi aikuista 34 €.

Lisää aiheesta
HKT

Saapumisohjeet

Kuva: Arno de la Chapelle