Kuva: Peura

Haluatko metsäpeurapaimeneksi Seitsemisen kansallispuiston maisemiin?

Lähde metsäpeurapaimeneksi huolehtimaan Seitsemisen totutustarhan metsäpeuroista 22.-29. heinäkuuta. Tuet Suomessa tuhansia vuosia eläneen lajin paluuta kotiseuduilleen, ja voit viettää samalla virkistävän viikon mökkielämästä ja Seitsemisen kansallispuiston luonnosta nauttien.

Metsäpeurapaimenen tehtäviin kuuluu päivittäin totutustarhassa elävien metsäpeurojen ruokinta ja totutustarhan aitarakenteiden kunnon tarkistus.

Paimenena voit halutessasi osallistua myös muihin totutustarhan ajankohtaisiin töihin, kuten lehtikerppujen tekoon. Aiempaa kokemusta eläintenhoidosta ei tarvita, sillä Metsähallituksen työntekijät perehdyttävät tehtävään, sekä neuvovat aina tarvittaessa. Töihin kuluu aikaa päivittäin 1-2 tuntia, joten aikaa jää runsaasti myös kansallispuistossa retkeilyyn ja mökkitunnelmasta nauttimiseen.

Jos olet valmis lähtemään, jätä yhteystietosi Korkeasaaren verkkosivuilta löytyvän lomakkeen kautta 1. heinäkuuta klo 12 mennessä. Arvomme paimenviikon kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken. Paimenelle on varattu mökki, jonka viikkovuokra on 390 euroa. Mökkivuokran lisäksi paimenet huolehtivat itse matka- ja ruokakuluistaan.

Lisää aiheesta:

Korkeasaaren uutinen


JAA