Kuva: KOPTERCAM / Petri Anttila

Flow Festival Suvilahdessa 9.-11. elokuuta

Kolmipäiväinen musiikin, ruoan ja taiteen juhla täyttää Suvilahden historiallisen voimala-alueen 9.-11. elokuuta. Flow Festivalin ohjelmisto on monipuolinen kokonaisuus niin populaarikulttuuria kuin kokeellistakin taidetta. Laaja musiikki- ja taideohjelma, laadukas ravintolatarjonta, lumoava festivaalialue ja mittava vastuullisuusohjelma ovat taanneet Flow’lle paikan korkeatasoisella eurooppalaisella festivaalikentällä.

Yhteensä festivaalilla esiintyy yli 170 artistia. Julkistettuja artisteja ovat muiden muassa Solange, The Cure, Tame Impala, Erykah Badu, Robyn, James Blake, Father John Misty, Tove Lo, Earl Sweatshirt, Neneh Cherry, Blood Orange, Seinabo Sey ja Big Thief.

Tapahtumapäivinä jalankulun ja pyöräilyn kiertoreitti kulkee Kalasataman metroaseman ali, Lautatarhankatu ja Sörnäisten rantatietä. Suljettuna ovat tapahtumapäivinä Helenin voimalaitoksen vierestä kulkeva väylä sekä Suvilahden ja Itäväylän välissä kulkeva väylä.

Flow Festivalin rakennus- ja purkutyöt aiheuttavat myös sen, että Parrukatu on suljettu liikenteeltä 29.7.-16.8.2019.

Metro liikennöi noin 2 tuntia normaalia pidempään Suvilahdessa järjestettävän Flow Festivalin ajan 9.-10.8. ja 10.-11.8. välisinä öinä.

Lisäliikenteen vuoroväli Tapiolan ja Itäkeskuksen välillä on 10 minuuttia ja 20 minuuttia metron haaroilla Matinkylään, Vuosaareen, ja Mellunmäkeen.

Kaikki lisävuorot, aikataulut ja reitit perille löydät Reittioppaasta.

Lisää aiheesta:

Liput myy Ticketmaster ja Tiketti

Flow Festival -verkkosivusto

Flow Festival Facebookissa

HSL:n tiedote liikenteestä

Kartta liikennejärjestelyistä

JAA