Espan lavan tunnus.

Espanlavalla esitetään taas elävää musiikkia folkista jazziin

Espan lavalla esiintyy keskiviikkona 15. heinäkuuta kello 14 alkaen kolme bändiä: Various Layers, The Global Cooling ja Solisee. Musiikin kirjo on mahtava: kaikuja folkista, rockista, bluegrassista ja bluesista, instrumentaalista fuusiota ja välillä fissiotakin, funkrockista punkjazziin ja suomenkielistä katkeransuloista folkia slaavilaisin sekä eteläamerikkalaisin vivahtein maustettuna.

Jazzia diggaavien kannattaa merkitä muistiin päivät 27.7.–1.8. Silloin kuullaan jazzia joka arkipäivä kelo 13, 15 ja 17.30. Lauantainkonsertit alkavat kello 12 ja 14.

Suomen Jazzliiton tuottamia Jazz-Espa-konsertteja on esitetty heinä–elokuun vaihteessa jo 21 vuoden ajan. Korkeatasoinen ilmaistapahtuma toteutetaan yhteistyössä Savoy-teatterin kanssa.

Konsertit ovat ilmaisia ja kaikenikäisille sopivia. Ne juonnetaan suomeksi ja englanniksi. Ohjelmaesitteet ovat molemmilla kotimaisilla kielillä ja englanniksi.

Alueelle on esteetön kulku. Istumapaikkoja on lavan edestä katsomossa ja Ravintola Kappelin terassilta. Paikalle pääsee  julkisilla kulkuneuvoilla tai kävellen tai pyöräillen, jos suinkin mahdollista. Parkkipaikkoja ei lavan lähistöllä ole.

Espan lavan ohjelma