Liikennettä Malmilla. Kuva: Lauri Rotko

Mitä mieltä olet Malmin alueen liikenteestä? Osallistu digitaalisen tyytyväisyystutkimuksen kokeiluun

Malmilla matkustava pääsee Helsingin seudun liikenteen pilottiin, jossa HSL kokeilee digitaalista asiakastyytyväisyystutkimusta. ”HSL tutkii” –sovelluksen kautta voi vastata joukkoliikennettä koskeviin kysymyksiin. Kysymykset liittyvät Malmin alueen liikenteeseen sekä siihen, miten digialusta soveltuu asiakastyytyväisyystutkimuksen tekemiseen.

Digitalisoinnin myötä saadaan tutkimustuloksia reaaliajassa.  Kehittämistoimet voidaan kohdentaa aiempaa nopeasti juuri niihin palveluihin ja kohteisiin, joissa on matkustajien mielestä eniten parannettavaa.

Sovelluksen Android- ja iPhone -älypuhelimiin voi ladata App Storesta ja Google Play -kaupasta.  Sovellus on helppokäyttöinen, eikä kirjautumiseen tarvita tunnistautumista tai salasanoja. 

Vastaamalla kysymyksiin ansaitsee pisteitä, joilla voi lunastaa matkalippuja. HSL käsittelee kaikki vastaukset nimettömänä. 

Pilotti näkyy ensimmäisen kerran katukuvassa keskiviikkona 18. syyskuuta kello 6.30-9 ja kello 15-18, jolloin HSL jakaa kokeilusta kertovia esitteitä Malmilla Kirkonkyläntien terminaalissa.

Lisää aiheesta

HSL


JAA