Google Digirtal Garage. Kuva: Ohjaamo

Kiinnostaako digimarkkinointi? Osallistu maksuttomaan koulutukseen

Google ja Helsingin kaupunki kouluttaa digimarkkinoinnin perustaitoihin. Digikoordinaattori-koulutusohjelmasta on valmistunut  jo 120 digikoordinaattoria. Koulutus jatkuu myös ensi vuonna.

Koulutuksesta pidetään infotilaisuus keskiviikkona 11. joulukuuta kello 14.00-15.00 ja 10. tammikuuta kelo 10.30-11.30 kaupungintalon aulassa.

Koulutus on maksutonta ja avointa kaikille helsinkiläisille työnhakijoille, joilla on kiinnostusta alaan ja vähintään toisen asteen koulutus, toisin sanoen lukio tai ammattikoulu. Digikoordinaattori-ohjelma on työllistävä koulutusmalli, joka uudelleenkouluttaa työnhakijoita digitaalisen markkinoinnin ja myynnin edistämisen tehtäviin. Kurssi pyörii jatkuvasti kolmen viikon sykleissä.

Syksyllä aloitettiin ensimmäiset digikoordinaattorikoulutustilaisuudet Kluuvikadulla avatussa Googlen Digital Garage -oppimistilassa. Opiskelijat ovat suorittaneet koulutuksen aikana Googlen sertifikaatteja, opiskelleet analytiikkaa ja digitaalisten markkinointityökalujen käyttöä sekä harjoitelleet käytännössä yritysten digimarkkinoinnin kehittämistä.

Grow with Google -koulutusohjelma vastaa ohjelman sisällöstä sekä koulutuskumppaneista. Helsingin kaupunki vastaa hakijaprosesseista, rekrytoinnista sekä yritystoimista ja -yhteydenpidosta. 

Ota ensimmäinen askeleesi kohti digimarkkinoinnin maailmaa ja ilmoittaudu koulutukseen ja infotilaisuuteen.

Lisää aiheesta
Digikoordinaattori-koulutus 
Yritysten Helsinki
Ohjaamo Helsinki
Google Digital Garage Fb
Google Digital Garage
Helsingin kaupungintalon aula
Reittiopas