Ateneumin näyttelybannerista osa.

Näe toisin - yhdistä käyntisi Ateneumiin ja Korkeasaareen

Ateneumin Veljekset von Wright –näyttelyssä taidemuseo ja eläintarha tekevät ensimmäistä kertaa yhteistyötä Suomessa. Näyttely avaa uusia näkökulmia vierailulle sekä Ateneumissa että Korkeasaaressa. Näyttelyyn voi tutustua Ateneumissa 25. helmikuuhun asti, Korkeasaari on talvikaudella avoinna päivittäin kello 10–16. Yhteistyö näkyy kaupunkikuvassa bussilinjalla 16, joka liikennöi Ateneumin edestä Rautatientorilta Korkeasaareen asti.

Ateneumissa Bongaa eläimiä -polulla taideteoksia voi katsoa uudesta näkökulmasta yhteistyössä Korkeasaaren kanssa tuotettujen eläinfaktojen kautta. Teosten vertailu oikeisiin eläimiin onnistuu Korkeasaaressa, jossa kuvia von Wrightien taideteoksista on sijoitettu niissä esiintyvien eläinlajien luokse.

Korkeasaari ja Ateneum ovat omassa ainutlaatuisuudessaan osoittautuneet erittäin hyvin yhteensopiviksi kumppaneiksi. Kuluttajien mielissä molemmat ovat ainutlaatuisia ja merkityksellisiä yleisökohteita. Yhteistyön odotetaan lisäävän lapsiperheiden vierailuja Ateneumissa ja asiakkaiden innostusta vierailla eläintarhassa myös talvella 

Korkeasaari on säilyttänyt ykkösasemansa perheiden vapaa-ajan kohteena

Korkeasaari lukeutuu yhä maan tunnetuimpiin vapaa-ajankohteisiin. Vapaa-ajan kohteiden tärkeimpänä valintakriteerinä asiakkaat pitävät hintatasoa. Pääkaupunkiseudulla sijaitsevista kohteista Korkeasaaren hintamielikuva on vertailuryhmän positiivisin. Vapaa-ajankeskukset kokonaisuutena saavat parhaat arvionsa sopivuudesta koko perheelle, tässä Korkeasaari säilyttää ykkösasemansa edellisvuosien tapaan. Korkeasaari saa myös kiitosta kohteen sijainnista ja monipuolisuudesta.

Kilpailu vapaa-ajanviettopaikoista on tiukentunut. Vetovoimansa säilyttääkseen on saarenkin uudistuttava, on eläintarhan johtajan Sanna Hellström todennut.

Lisää aiheesta
Ateneum
Korkeasaari


JAA