Kuva: kaksi ihmistä bussissa

70-vuotiaiden asiakkaiden HSL-korttien päivitys käynnistyy palvelupisteissä

HSL (Helsingin seudun liikenne) uudistaa joukkoliikenteen maksuvyöhykkeet ja liput keväällä 2019. Samalla lippuvalikoimaan tulee 70 vuotta täyttäneille uusi alennuslippu, jolla voi matkustaa klo 9–14 alkavilla matkoilla arkisin ja viikonloppuisin. Lipun hinta on 50 % aikuisten lipun hinnasta.

Voidakseen ostaa alennushintaisia lippuja 70 vuotta täyttäneiden pitää käydä palvelupisteessä päivittämässä HSL-kortilleen alennukseen oikeuttava asiakasryhmä. HSL aloittaa asiakasryhmän päivitykset jo nyt, jotta asiakkailla on aikaa asioida palvelupisteessä itselleen parhaiten sopivana ajankohtana. Kortin päivittäminen on maksutonta.

Alennushintaiset liput tulevat myyntiin samana päivänä, kun uudet vyöhykkeet otetaan käyttöön. Uudistuksen päivämäärä ei ole vielä tiedossa, mutta pyrkimyksenä on siirtyä uusiin vyöhykkeisiin kevään aikana.

Henkilökohtaisen HSL-kortin asiakasryhmän voi päivittää missä tahansa palvelupisteessä: HSL:n Rautatientorin, Itäkeskuksen ja Pasilan palvelupisteissä, Espoon, Vantaan ja Keravan asiointipisteissä sekä Kauniaisten, Tuusulan, Sipoon ja Siuntion palvelupisteissä.

Lisää aiheesta:

Palvelupisteiden yhteystiedot

HSL:n uutinen


JAA