Stadin sote 4/21

| Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Lue lisää

Uusi Kampin perhekeskus

Kampin perhekeskus aukesi asiakkaille 7. lokakuuta. Perhekeskus tarjoaa 0–17-vuotiaille lapsille ja nuorille sekä raskaana oleville perheineen monipuolisesti palveluja saman katon alla.

Katso kuvia » Lue lisää »

Helsinki  kokeilee uutta tapaa tuottaa terveyspalveluja

Lokakuun alusta alkaen Kannelmäen terveysasema on palvellut uudessa osoitteessa kauppakeskus Kaaren vieressä. Palveluntuottaja on Terveystalo. Samalla Helsinki perusti kokonaan uuden terveysaseman Ruoholahteen. Nämä palvelut tuottaa Mehiläinen.

Lue lisää »

Koronarokotuksen saa helposti ja rokotus kannattaa ottaa nyt

Helsingissä koronarokotuksen saa niin varsinaisilta rokotuspisteiltä kuin ympäri kaupunkia olevilta pop-up-pisteiltä ilman ajanvarausta. Pop-up-pisteitä on muun muassa kauppakeskuksissa ja kirjastoissa. Koronarokotuksen saa yli kymmenestä pisteestä eri puolilla kaupunkia.

Lue lisää »

Monenlaiset ihmiset ovat työpaikan voimavara

Mielenterveyden häiriö ei estä työntekoa. Helsinki on mukana valtakunnallisessa hankkeessa, jossa autetaan psykiatrian asiakkaita työllistymään. Olisitko sinä valmis palkkaamaan mielenterveys-kuntoutujan?

Lue lisää »

Viimeinen Apotti-käyttöönotto marraskuussa

Apotti-järjestelmä otetaan käyttöön lapsiperheiden sosiaalipalveluissa, lastensuojelussa, nuorten ja aikuisten sosiaalipalveluissa, sosiaali- ja kriisipäivystyksessä sekä asumisen tuessa.

Lue lisää »

Päätoimittaja

Jaana Juutilainen-Saari

jaana.juutilainen-saari@hel.fi

Toimitussihteeri

Markus Snellman

markus.snellman@hel.fi

Tilaa uutiskirje http://hkisote.mailpv.net/

Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä http://hkisote.mailpv.net/