Mediakutsu: Tervetuloa Sote-aluekierrokselle Helsinkiin 19.10.

| Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Tervetuloa kuuntelemaan Sote-aluekierrosta Finlandia-talolle (Mannerheiminintie 13 e, Veranda 2 -sali, pääsisäänkäynti ja K4) tiistaina 19.10. klo 8.30 - 10.30.

Tilaisuudessa on paikalla perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru ja muita sote-ministerityöryhmän ministereitä sekä sosiaali- ja terveysministeriön, valtiovarainministeriön, sisäministeriön ja opetus- ja kulttuuriministeriön virkamiehiä.

Tilaisuuden tavoitteena on välittää ajantasaista tietoa ja keskustella sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistuksen sisällöstä ja toimeenpanosta.

Tilaisuus on suunnattu Helsingin kaupungin edustajille ja sosiaali- ja terveydenhuollon paikallisille toimijoille. Helsingin sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistuksesta tilaisuudessa kertoo sosiaali- ja terveystoimen apulaispormestari Daniel Sazonov. Tilaisuuden puheenjohtajana toimii sosiaali- ja terveystoimen toimialajohtaja Juha Jolkkonen.

Tiedotusvälineiden edustajilla on mahdollisuus haastatella paikalla olevia ministereitä ja apulaispormestari Daniel Sazonovia. Haastattelut ovat varsinaisen tilaisuuden vieressä olevassa Veranda 1 -salissa klo 9.35 alkaen.

Pyydämme tiedotusvälineiden edustajia ilmoittautumaan tilaisuuteen mahdollisten haastattelujen aikataulutusta varten viimeistään maanantaina 18.10. klo 16 Jaana Juutilainen-Saarelle, jaana.juutilainen-saari@hel.fi tai 050 380 9738.

Tilaisuutta voi seurata myös sosiaali- ja terveysministeriön Youtube-kanavalla

Helsingin tilaisuuden ohjelma on ohessa.

Lisätietoa aluekierroksesta on STM:n verkkosivulla. Sosiaalisessa mediassa aluekierrosta voi seurata tunnisteilla #Aluekierros2021 #soteuudistus #pelastustoimenuudistus #pelastustoimi

Sote-aluekierroksen Helsingin ohjelma

Klo 8:30 Tervetuloa / Helsingin sosiaali- ja terveystoimen toimialajohtaja Juha Jolkkonen

Klo 8:35 - 9:00 Sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistus Sote-ministerityöryhmän ministerit

Klo 9:00 - 9:20 Uudistuksen toimeenpano Helsingissä / apulaispormestari Daniel Sazonov

Klo 9:20 - 9:35 Kysymykset ministereille

Ministerit ja apulaispormestari siirtyvät median haastateltavaksi viereiseen Veranda 1 –saliin 

Klo 9:35 - 10:30 Valtioneuvoston ja Helsingin kaupungin sekä hyvinvointialueiden yhteistyö toimeenpanossa

Klo 10:30 Tilaisuus päättyy