MEDIAKUTSU: Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän tiedotustilaisuus 15. huhtikuuta kello 16.30

| Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Tilaisuudessa on paikalla edustus Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungeilta sekä THL:stä ja HUSista.


Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit, THL, HUS ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto perustivat pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän 10. syyskuuta 2020. Sosiaali- ja terveysministeriön alueellista toimintamallia soveltavan ylimmästä johdosta koostuvan ryhmän tavoitteena on vahvistaa yhteistä tilannekuvaa sekä koordinoida ja valmistella alueellisia ja paikallisia toimia. Päätökset tekee jokainen toimija oman toimivaltansa puitteissa. Ryhmä tiivistää pääkaupunkiseudun koko koronakriisin ajan jatkunutta yhteistyötä.

Ilmoittautuminen

Tilaisuus järjestetään ensisijaisesti verkossa, liity mukaan Helsinki-kanavalla. Lähetys suorana myös Helsingin kaupungin Facebookissa.

Median on mahdollista osallistua tilaisuuteen rajatusti Helsingin kaupungintalon tapahtumatorilla (sisäänkäynti: Pohjoisesplanadi 11–13).

Pyydämme paikan päälle saapuvien ilmoittautumiset 15.4. kello 15 mennessä: viestintäasiantuntija Laura Itävaara, s-posti: laura.itavaara@hel.fi tai puh. 050 547 5706. Samalla voi esittää ennakkokysymyksiä.