Helsinki Education Week -ohjelma julki – tulossa yli 200 tapahtumaa

| Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Tapahtumaviikon ohjelmassa painottuvat oppijan ääni ja hyvinvointi sekä kokonaisvaltainen oppiminen. Tulossa on monenlaisia oppijoiden toteuttamia tapahtumia, kuten työpajoja ja keskustelutilaisuuksia, joissa muun muassa keksitään keinoja edistää osallisuutta, esitellään omia yrityksiä, rentoutetaan kehoa ja mieltä sekä ideoidaan ja valmistetaan uusia kouluruokia. 

Tapahtumissa opitaan uudenlaisen teknologian, kuten robotiikan ja pelialustojen, avulla.

Ohjelma on maksutonta. Ohjelma on suunnattu lapsi- ja oppilasryhmille, opettajille, rehtoreille, vanhemmille ja huoltajille sekä yrityksille – siis kaikille oppimisesta ja sen kehittämisestä kiinnostuneille. Kohderyhmänä ovat myös kansainväliset koulutuksen asiantuntijat.

Viikon aikana järjestetään HundrED Innovation Summit, jossa julkaistaan sata kiinnostavaa koulutusinnovaatiota vuodelle 2020. Tilaisuuteen osallistuu noin 250 koulutusalan asiantuntijaa, kehittäjää ja rahoittajaa eri puolilta maailmaa. Lisäksi paikalle saapuu yli sata muuta suomalaisesta koulutuksesta kiinnostunutta koulutuksen alan ammattilaista mm. Hollannista ja Meksikosta. 

Helsinki Education Week järjestetään nyt toista kertaa, ja tapahtuminen määrä on tuplaantunut viime vuodesta. Viime vuonna kävijöitä oli 37 eri maasta.

Tapahtumaviikon pääjärjestäjä on Helsingin kaupunki ja Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala. Tapahtuman virallinen yhteistyökumppani on HundrED.

Helsinki Education Week on Suomen EU-puheenjohtajuuskauden virallinen oheistapahtuma.


Katso koko ohjelma 


Media on tervetullut kaikkiin viikon tapahtumiin.

Lisätietoja:
pedagoginen asiantuntija Ilona Taimela, ilona.taimela@hel.fi, p. 040 6811634