Suoraan sisältöön

Tule meille töihin

Työterveys Helsingin palveluista vastaa 144 ammattilaisen joukko. Päätoimipisteemme sijaitsee vuonna 2013 remontoidussa talossa Helsinginkadulla Kalliossa. Oman laboratoriomme ja röntgenimme henkilökunta on erityisosaamisellaan mukana hyvien työterveyspalveluiden tuottamisessa.

Meillä pääset tekemään monipuolista ja kiinnostavaa työtä terveydenhuollon muiden ammattilaisten kanssa. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittyä ja vahvistaa omaa osaamistasi. Mukavien työkavereiden ja hyvän työilmapiirin lisäksi perusteellinen perehdytys, vahva ammatillinen tuki, osaamista tukeva koulutus ja moniammatillinen tiimityö ovat vahvuuksiamme.

Olemme palkittu työterveysalan kehittäjä:

Työterveyslaitoksen laatupalkinto 2018
Suomen Lääkäriliiton laatupalkinto 2017
Kaupunginjohtajan laatupalkintokilpailun voitto 2016


Kiinnostuitko? Ilmoitamme avoimet työpaikat sekä hakuohjeet tällä sivulla. Voit tiedustella työmahdollisuuksista myös laatu- ja palvelupäälliköltämme Lena Meyeriltä, puh. 040 334 7529, lena.meyer@hel.fi


Avoimet työpaikat:

Tule meille erikoistumaan työterveyshuoltoon

Tule meille työterveyslääkäriksi


Tule erikoistumaan Työterveys Helsinkiin!

Erikoistuva työterveyshuollon lääkäri Ville Salminen on tyytyväinen valintaansa erikoistua Työterveys Helsingissä. Työssään hän on mukana tukemassa Helsingin kaupungin työntekijöiden terveyttä ja työkykyä, mikä näkyy kaupunkilaisille hyvinä palveluina.Tuotamme elämyksiä ja työkykyä:
JAA