Suoraan sisältöön

Tule meille töihin

Työterveys Helsingin palveluista vastaa 144 ammattilaisen joukko. Päätoimipisteemme sijaitsee vuonna 2013 remontoidussa talossa Helsinginkadulla Kalliossa. Oman laboratoriomme ja röntgenimme henkilökunta on erityisosaamisellaan mukana hyvien työterveyspalveluiden tuottamisessa. Olemme olemassa, jotta Helsinki voi hyvin.

Meillä pääset tekemään monipuolista ja kiinnostavaa työtä terveydenhuollon muiden ammattilaisten kanssa. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittyä ja vahvistaa omaa osaamistasi. Mukavien työkavereiden ja hyvän työilmapiirin lisäksi perusteellinen perehdytys, vahva ammatillinen tuki, osaamista tukeva koulutus ja moniammatillinen tiimityö ovat vahvuuksiamme.

Olemme palkittu työterveysalan kehittäjä:

Työterveyslaitoksen laatupalkinto 2018
Suomen Lääkäriliiton laatupalkinto 2017
Kaupunginjohtajan laatupalkintokilpailun voitto 2016

Meillä saat lisäksi ison talon edut. Lue lisää eduista Helsingin kaupungilla täältä. 

Kiinnostuitko? Ilmoitamme avoimet työpaikat sekä hakuohjeet osoitteessa https://www.hel.fi/rekry/fi, josta löydät ilmoituksemme hakusanalla TYHE. Voit tiedustella työmahdollisuuksista myös laatu- ja palvelupäälliköltämme Lena Meyeriltä, puh. 0403347529, lena.meyer@hel.fi


Lääkäriksi Työterveys Helsinkiin:

Työterveys Helsingin lääkärit kertovat, millaista on työskennellä Helsingin kaupungin työterveyshuollossa. Haluatko olla mukana luomassa maailman toimivinta kaupunkia? Tule meille työterveyslääkäriksi, yleislääkäriksi tai erikoistumaan työterveyshuoltoon!