Suoraan sisältöön

Tule meille töihin


Työterveys Helsinki on paras paikka kehittyä työterveyden huippuammattilaiseksi.

“Työterveysneuvottelut ja työpaikkakäynnit tuovat työhön vaihtelua, ja on mukava, että työssä on muutakin kuin lääketieteellistä sisältöä. On tosi hyvä, että painotetaan ennalta ehkäisyä, ja että todella aktiivisesti pyritään ratkaisemaan terveys- ja työkykyongelmia. Yhteistyö ja moniammatillisuus ovat tekevät tästä työstä erityisen mieluisan.”

Erikoistuva lääkäri Roosa-Maria Mattila

Työterveys Helsinki on työterveyden spesialisti ja vastuullinen toimija alalla. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä mielenkiintoisen asiakaskunnan hyväksi. Missä muualla asiakkaanasi voi olla kaupunginorkesterin, Korkeasaaren tai Oodin työntekijöitä?

Työ meillä on aidosti moniammattilista. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittyä ja vahvistaa omaa osaamista. Mukavien työkavereiden ja hyvän työilmapiirin lisäksi perusteellinen perehdytys, vahva ammatillinen tuki ja osaamista tukeva koulutus ovat vahvuuksiamme. 

Meillä saat lisäksi ison talon edut. Lue lisää eduista Helsingin kaupungilla täältä.

Työterveys Helsingin palveluista vastaa 160 ammattilaisen joukko. Toimipisteemme sijaitsee Helsinginkadulla Kalliossa. Oman laboratoriomme ja röntgenimme henkilökunta on erityisosaamisellaan mukana hyvien työterveyspalveluiden tuottamisessa.

Olemme olemassa, jotta Helsinki voi hyvin.

Kiinnostuitko? Ilmoitamme avoimet työpaikat sekä hakuohjeet osoitteessa https://www.hel.fi/rekry/fi, josta löydät ilmoituksemme hakusanalla TYHE. 

Lisätietoja 

Ritva Teerimäki, yksikön johtajalääkäri, ritva.teerimaki@hel.fi, 09310 54224

Eevamaija Tuovinen, ylilääkäri, eevamaija.tuovinen@hel.fi, 040 158 3837

Lena Meyer, laatu- ja palvelupäällikkö lena.meyer@hel.fi, 0403347529


Lue lisää some-kanaviltamme

Twitter | LinkedIn | YoutubeLääkärinä Työterveys Helsingissä

Haluatko olla mukana luomassa maailman toimivinta kaupunkia? Tule meille työterveyslääkäriksi, yleislääkäriksi tai erikoistumaan työterveyshuoltoon!

Tykkään työstäni paljon. On ilo opastaa nuoria kollegoita työterveyden äärelle ja olla apuna ja tukena heidän työssä oppimisessaan. Meillä saa keskittyä työterveyshuollon ytimeen heti alusta alkaen. Erikoistuvien lääkärien työ on esimerkiksi osatyökykyisten henkilöiden seurantaa ja tukemista, työkyvyn arvioita, työterveysneuvotteluja, kuntoutukseen ohjaamista ja työpaikkaselvitysten tekemistä.

Kouluttaja Sini Eloholma

Asiakkaat ovat monipuolisia ja työssä voi vaihtaa eri asiakaskunnasta toiseen. Moniammatillinen yhteistyö fysioterapeuttien, psykologien, psykiatristen sairaanhoitajien ja muiden asiantuntijoiden kanssa toimii erittäin hyvin.“

Erikoistuva lääkäri


Olemme palkittu työterveysalan kehittäjä