Suoraan sisältöön

Työterveys Helsingin palvelut

Työterveys Helsingin palvelut on suunnattu Helsingin kaupungin työntekijöille. Työterveyshuollon tehtävä on edistää, hoitaa ja arvioida työntekijöiden terveyttä ja työkykyä sekä tukea työyhteisöjä ja esimiehiä työterveysjohtamisessa. Toimimme yhteistyössä niin strategisten johtajien, työprosessien esimiesten kuin työntekijöiden kanssa.

Työterveyshuolto toimii työn ja terveydenhuollon rajapinnalla asiantuntijana ja ohjaajana. Työn turvallisuus, terveellisyys, työyhteisön toimivuus ja työhyvinvointi ovat toimintamme lähtökohtia. Näitä asioita edistämme yhdessä työnantajan, työntekijän ja työsuojelun kanssa. Tavoitteena on työhön liittyvien sairauksien ja tapaturmien ehkäiseminen sekä terveyden ja työkyvyn tukeminen työuran kaikissa vaiheissa.

Työterveyshuoltoon erikoistunut henkilöstö tuntee työpaikan toimintaympäristön ja siinä mahdollisesti tapahtuvat muutokset. Työpaikalle nimettyjen työterveyshoitajan ja työterveyslääkärin lisäksi voidaan tarvittaessa hyödyntää työterveyspsykologien, työfysioterapeuttien ja kuntoutussuunnittelijan osaamista.

Lue lisää eri asiakasryhmillemme suunnatuista palveluista alta.

Kaupungin työntekijöiden työterveyspalvelut

Mitkä terveyspalvelut kuuluvat työterveyshuoltoon, mitä palveluja Työterveys Helsinki tarjoaa ja miten toimia erilaisissa terveyteen liittyvissä tilanteissa >>

Palvelut esimiehille ja johdolle

Työhyvinvointi rakennetaan yhteistyössä. Esimiehet ja johtajat olet tärkein yhteistyökumppanimme. Haluamme auttaa heitä menestymään ja vahvistamaan organisaatioidensa hyvinvointia ja tuloksellisuutta >>