Tietoja opiskelusta 2. etäviikon aluksi

Ohjeistus opiskelijoille 24.3.2020

Hei kaikki!

IV-jakson opetustunnit alkavat olla loppusuoralla ja koontiviikko aluillaan. Hienosti olette jaksaneet tämän poikkeusajan viimeiset puristukset oppitunneilla, jee!

Muistakaa edelleen olla rohkeasti yhteydessä opettajaan, opiskeluhuoltoon ja reksilään, aina kun joku asia nyt tuntuu hankalalta tai haluatte muuten jutella.

Koontiviikko

Koontiviikko alkaa ke 25.3.2020. Koontiviikon päivät pidetään kalenterissa ja Wilman työjärjestyksessä ilmoitettujen päivien mukaisesti. Kunkin kurssin opettaja ilmoittaa opiskelijoilleen tavan, jolla koe tai muu suoritus koontipäivän aikana tehdään. Pidä huolta, että sinulla on tuolloin kaikki tarvittavat välineet ja konekin ladattu.

V-jakso

V-jakson oppitunnit alkavat 3.4.2020. Aiemmin suunnitellusta koko jakson kestävästä ilmiötyöskentelystä luovutaan, sillä yhteisöllisen opiskelun toteuttaminen ja erityisesti sen aloittaminen virtuaalisesti tällä aikataululla on liian haastavaa. Työelämä-teemaisia oppisisältöjä voidaan kuitenkin toteuttaa eri kursseilla opettajan ohjauksen mukaan. Ilmiötyöskentelyn jatko määräytyy sen mukaan, milloin koulun lähiopetukseen voidaan palata. Tästä ilmoitetaan erikseen. Kaikki opetus V-jaksolla pidetään siis toistaiseksi kunkin kurssin opettajan ohjeistuksen mukaan. Opettaja ilmoittaa ennen ensimmäistä oppituntia ryhmälleen, missä kurssin ensimmäinen oppitunti on. Tuntikiertokaavio (oppituntien alkamisajat) on suunnitellusti V-jakson mukainen eli osa oppitunneista on pidempiä kuin muissa jaksoissa.

Uusintakoe

III-jakson uusintakoe pidetään pe 3.4.2020 klo 13.30, kuitenkin etäkokeena. Jo aiemmin ilmoittautuneet opiskelijat saavat opettajalta tiedon siitä, kuinka koe toteutetaan. Uusintaa ei kannata siirtää myöhempään ajankohtaan, sillä uusittavia kokeita saattaa tulla tulevaisuudessa lisää esim. mahdollisen sairastumisen myötä.

Oikein paljon uuden oppimista, menestystä, rauhaa ja terveyttä kaikille teille ihanille opiskelijoille! Teitä on jo niin kova ikävä! 💗

T: Joanna-rehtori