Muuttaisinko Helsinkiin?

Helsinki-info opastaa kaikissa kaupunkiimme liittyvissä asioissa puhelimitse (09 31011 1111) tai chatilla maanantaista torstaihin klo 9–16 ja perjantaisin klo 10–15.

Neuvontaa kaupungin palveluista saat muun muassa asumisesta, kouluista ja lasten päivähoidosta.

Työsuhdeasuntoja voit tutkailla Stadin asuntojen sivuilla. Käytännössä asuntoa voi hakea heti, kun olet sopinut työn aloittamisesta esimiehesi kanssa.

Asunto on sidottu työsuhteeseen ja se vuokrataan määräaikaisena, enintään viideksi vuodeksi. Vuokravakuutta emme edellytä ja perimme vuokran suoraan palkastasi.


Helsingissä on suurkaupungin sykettä...

MyHelsinki -sivuilla tutustut kiinnostavimpiin nähtävyyksiin, tapahtumiin ja tekemisiin. Selaile 365 -kuva-albumia tai katso mitä tapahtuu viikon päästä tai juuri nyt. 

Stadilaisen opas Helsinkiin esittelee ravintoloita, baareja, kahviloita ja nähtävyyksiä. Siellä tutustut Helsinkiin myös bloggareiden opastuksella.

Nuoria Flow-festivaaleilla tummenevassa illassa.
Kuva: Jussi Hellsten/Helsinki Marketing

... ja luonnon rauhaa

Monille Helsinki tuo mieleen ihmispaljoutta ja hälinää. Tiiviistä asumisesta huolimatta täältä löytyy paljon puistoja ja urbaania luontoa.

Helsingin keskuspuisto on pääosin metsää, Viikissä lintuharrastajat bongaavat lintuja ja Vantaanjoesta nostetaan kalaa.

Tutustu ulkoilualueisiin, joissa voit liikkua ja rentoutua. Muista myös ulkoilusaaret, joihin kesällä on säännöllinen vesiliikenne.

Pitkospuut syksyisessä Lammassaaressa.
Kuva: Jussi Hellsten/Helsinki MarketingJAA
05.09.2019 13:40