Suoraan sisältöön

Ota yhteyttä

Helsingin kaupungin taloushallintopalvelu

Postiosoite       PL 230, 00099 Helsingin kaupunki

Käyntiosoite    Sörnäisten rantatie 27 A, Helsinki 50 (kartta)

Vaihde             (+358 9) 310 2500


Talpan asiakaspalvelu

                     (+358) 9 310 25300

Palvelemme arkisin kello 9.00-15.00.

Sähköposti: talpa.asiakaspalvelu(at)hel.fi

Koronavirusepidemian aiheuttaman poikkeustilan aikana toimimme kaupungin johdon antamien ohjeistuksien mukaisesti asiakaspalvelussamme. Hoidamme asiat vain puhelimitse, sähköpostilla tai  sähköisten lomakkeiden kautta, vähentämällä näin asiakaskontaktien päivittäismäärää ja kontaktien kestoa.

Pahoittelemme puhelinpalvelussa mahdollisesti esiintyviä vastaamisen viiveitä.


Sähköinen lomake

Laskuun tai maksusuoritukseen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä sähköisellä lomakkeella. Myös osoitteen muutoksesta voi ilmoittaa lomakkeella.

Lomakkeella lähettämäsi pyyntö tai kysymys ohjautuu Talpan asiakaspalveluun ja sieltä edelleen oikealle taholle. Käsittelemme sähköiset pyynnöt mahdollisimman pian, mutta kiireellisissä asioissa kannattaa soittaa asiakaspalveluumme, puh. 09 310 25300.


Onko yrityksesi lähettänyt laskun Helsingin kaupungille? Voit tarvittaessa pyytää laskun maksamista ennen eräpäivää. Lisätietoja ja linkki hakulomakkeeseen


Palkanlaskennan yhteystiedot

Ks. Palkat, palkkiot ja omaishoidon tuki

Palkanlaskennan asiakaspalvelunumerot palvelevat arkisin kello 9-15.

Myös Helsingin kaupungin palkanlaskentaan liittyvissä asioissa voi käyttää lomaketta, esimerkiksi tilata palkkatodistuksen, korottaa veroprosenttia tai tehdä osoitteen muutoksen. Palkkasihteeriin saa yhteyden myös sähköisen palkkalaskelman kautta verkkopankissa. Sähköisessä yhteydenotossa on tärkeää mainita nimen ja puhelinnumeron lisäksi muutakin yksilöivää tietoa, esimerkiksi tieto työpaikasta kaupungilla.

 


Talpan yleisökassa

Toinen linja 4 A, Kallion virastotalo (kartta)

Yleisökassa on avoinna ma-pe klo 9.00-15.30

Koronaviruksen vaikutukset yleisökassan asiakaspalveluun:

Kallion virastotalon päärakennuksessa tapahtuvaa asiointia ja oleilua rajoitetaan hallituksen tekemien linjausten mukaisesti.
Henkilöstökassan asiakaspalvelu ja Kallion virastotalon yleisökassa ovat kuitenkin toistaiseksi avoinna välttämättömiä asiointitarpeita varten arkisin klo 9.00-15.30. Virastotalon aulapalveluiden henkilökunta mahdollistaa asiakkaidemme sisäänpääsyn kassatiloihin.

Pyydämme huomioimaan muut asiakkaat ja virastotalon henkilökunnan, joten ethän asioi meillä, jos tunnet olosi sairaaksi. Asioidessasi, muistathan säilyttää terveysviranomaisten suositteleman etäisyyden muihin tiloissa oleviin henkilöihin.


Sähköpostiosoitteet henkilökunnalle ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)hel.fi