Suoraan sisältöön

Töihin Talpaan

Työpaikka Talpassa tarkoittaa mielenkiintoista ja vakaata näköalapaikkaa kaupungin talouteen ja järjestelmiin. Käytössämme on nykyaikaiset työvälineet. Talpan viihtyisät toimitilat sijaitsevat Sörnäisissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Miten haen Talpaan töihin?

Kaikkia avoinna olevia työpaikkoja Talpassa ja Helsingin kaupungilla voit hakea osoitteessa: www.helsinkirekry.fi. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti ja mahdollisimman pian.

Helsinkirekryn kautta voi jättää myös avoimen työpaikkahakemuksen. Avoin hakemuksesi on voimassa kolme kuukautta lähetyspäivästä lukien, minkä jälkeen se arkistoidaan. Hakemuksia ei palauteta.

Työharjoittelu

Talpa tarjoaa eritasoisia talous- ja palkkahallinnon harjoittelupaikkoja opiskelijoille sekä myös mahdollisuuksia opinnäyte- tai lopputyön tekemiseen harjoitteluaikana.

Yllä mainittuja paikkoja on Talpassa tarjolla ensisijaisesti Perho Liiketalousopiston opiskelijoille. Yhteydenotot oppilaitoksen ja opettajan kautta.

Lue lisää Talpassa: Vuosikertomus 2018 (pdf)

Talpassa työskennellään talouden ja palkanlaskennan parissa. Tehtäviä ja nimikkeitä on erilaisia, esimerkiksi taloussihteeri, järjestelmävastaava, kirjanpitäjä, RPA-asiantuntija.

JAA