Töihin Talpaan

Työpaikka Talpassa tarkoittaa mielenkiintoista ja vakaata näköalapaikkaa kaupungin talouteen ja järjestelmiin. Käytössämme on nykyaikaiset työvälineet. Talpan viihtyisät toimitilat sijaitsevat Sörnäisissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Miten haen Talpaan töihin?

Kaikkia avoinna olevia työpaikkoja Talpassa ja Helsingin kaupungilla voit hakea osoitteessa: www.helsinkirekry.fi. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti ja mahdollisimman pian.

Helsinkirekryn kautta voi jättää myös avoimen työpaikkahakemuksen. Avoin hakemuksesi on voimassa kolme kuukautta lähetyspäivästä lukien, minkä jälkeen se arkistoidaan. Hakemuksia ei palauteta.

Työharjoittelu

Talpa tarjoaa eritasoisia talous- ja palkkahallinnon harjoittelupaikkoja opiskelijoille sekä myös mahdollisuuksia opinnäyte- tai lopputyön tekemiseen harjoitteluaikana.

Talpassa on yllä mainittuja paikkoja ensisijaisesti Perho Liiketalousopiston opiskelijoille - yhteydenotot oppilaitoksen ja opettajan kautta.

Lue henkilöstöraportista, miten harjoittelupaikka avasi oven vakituiseen työsuhteeseen, Talpan henkilöstöraportti 2013 (pdf).

JAA