Suoraan sisältöön

Talpa lähettää toimialojen ja liikelaitosten laskut

Talpa hoitaa kaupungin myyntilaskutuksen eli se huolehtii toimialojen ja liikelaitosten saatavien oikeasisältöisestä ja oikea-aikaisesta laskuttamisesta sekä maksuntarkkailusta ja tehokkaasta perinnästä.

Talpassa vastataan myös mahdollisiin velkajärjestelyihin liittyvistä selvityksistä sekä sosiaali- ja terveydenhuollon maksukattoon liittyvien vapaakorttien myöntämisestä. Usein kysytyt kysymykset maksukatosta >>

Vuoden aikana Talpan laskutuksesta lähtee yhteensä noin 1,2 miljoonaa laskua. Valtaosa laskuista on sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelumaksuja.

Taloushallintopalvelun lähettämiä laskuja voit vastaanottaa paperilaskun sijaan sähköisesti usealla tavalla, valitse niistä sinulle sopivin: Hyvästi paperilaskut - tervetuloa sujuva arki!Voit  kätevästi asioida  Talpan kanssa sähköisellä lomakkeella esimerkiksi laskuun tai maksusuoritukseen liittyvissä asioissa. Lomakkeella lähettämäsi pyyntö tai kysymys ohjautuu Talpan asiakaspalveluun ja sieltä edelleen oikealle taholle. Käsittelemme sähköiset pyynnöt mahdollisimman pian, mutta kiireellisissä asioissa kannattaa soittaa asiakaspalveluumme, puh. 09 310 25300.

Laskutus palvelee

Laskutuksen asiakaspalvelunumerossa 09 310 25300 palvellaan arkisin kello 9.00-15.00. Talpan asiakaspalvelussa vastataan laskuun liittyvissä asioissa (kuten eräpäivän siirrot, maksusuunnitelma, tili- tai osoitteenmuutokset jne.). Yhteyttä voi ottaa myös sähköisellä lomakkeella. Mikäli asia koskee palvelua ja sen sisältöä, tulee olla yhteydessä ao. virastoon.

Lisää aiheesta...