Suoraan sisältöön

Medialle

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimialan viestintäpalvelut tiedottaa työväenopiston toiminnasta ja ajankohtaisista asioista. Viestintätiimi vastaa myös verkkosivujen ylläpidosta.

Työväenopiston esitteet ja julkaisut

Palautetta verkkosivuista voi antaa palautelomakkeella.

Helsingin kaupunki, Kasvatus ja koulutus
Viestintäpalvelut
PL 51300
00099 Helsingin kaupunki
(käyntiosoite Töysänkatu 2 D)

Puh. (09) 310 8600 (vaihde)
Sähköposti  etunimi.sukunimi@hel.fi

Aune Hulkkonen, viestintäsuunnittelija, puh. 09 310 88674
Mari Larkovirta, viestintäsuunnittelija, puh. 09 31088599

Lehdistökuvien käyttöehdot
Työväenopiston kuvat löytyvät Helsingin kaupungin aineistopankista. Helsingin kaupungilla on kuviin kaikki oikeudet, joten niitä saa käyttää vapaasti Helsinkiä käsittelevään tiedotukseen ja ei-kaupalliseen käyttöön. Käyttö tai siirto kaupallisiin tarkoituksiin tai kolmannelle osapuolelle on kielletty ilman sopimusta kuvaajan/oikeudenomistajan kanssa. Oikeutta kaupalliseen käyttöön voi tiedustella osoitteesta viestinta.sto@hel.fi. Kuvia käytettäessä on mainittava kuvalähde ja kuvaaja: Helsingin kaupungin aineistopankki / kuvaajan nimi.

LOGOT JA KUVAT

Julkaisujen ulkoasuohjeet, logotiedostot ja kuvia työväenopistoa koskevaan uutiskäyttöön löytyy aineistopankista. Rekisteröidyttyäsi palvelun käyttäjäksi saat käyttäjätunnuksen sähköpostiisi.

TIEDOTTEIDEN JAKELU

Lähetämme lehdistötiedotteiden lisäksi tiedotteita johtokunnan päätöksistä. Julkaisemme lehdistötiedotteet myös STT:n tiedotejakelupalvelussa.

JULKAISUT

Julkaisuista löytyvät toimintakertomukset, esitteet, opinto-ohjelma ja työväenopiston muut julkaisut.

Menovinkit

Työväenopiston yleisluennot, konsertit, näyttelyt ja tapahtumat julkaistaan STT:n tiedotejakelupalvelussa ja kotisivujen Menovinkit-osiossa.