Suoraan sisältöön

Opistolaisyhdistys

Helsingin Työväenopiston Opistolaisyhdistys ry on kaikille opiston opiskelijoille. Jäsenkortteja saa työväenopiston palvelupisteistä. Täytä kaksiosaisen kortin henkilötieto-osa ja palauta se samaan paikkaan. Jäsenyys on maksuton.

Opistolaisyhdistyksen verkkosivut:  www.opistolaisyhdistys.fi

Opistolaisyhdistys julkaisee yhdistyksen ja opiston tapahtumista kertovaa digilehteä. Katso uusin lehti: www.opistolaisyhdistys.fi/oppisviesti/

Opistolaisyhdistyksen Oppiskahviossa Opistotalon 2. kerroksessa  järjestetään opetuskauden aikana jäsentapaamisia, joissa kerrotaan yhdistyksen toiminnasta ja ajankohtaisista asioista. 


Zachris Castrenin säätiö + Castrenin säätiön apurahahakemus

Zachris Castrenin säätiö tukee ja edistää kansansivistystyötä jakamalla apurahoja työväenopiston opiskelijoille opiston ulkopuolella tapahtuvia jatko- ja täydennysopintoja varten.

Apurahan saannin edellytyksenä on yhtäjaksoinen ainakin kahden vuoden opiskelu työväenopistossa välittömästi ennen apurahan myöntämistä. Perustellun hakemuksen mukaan apurahaa voidaan myöntää myös esiintyville ryhmille sekä tutkimusapurahoja. Apurahat myönnetään saman vuoden aikana tapahtuvaan opiskeluun.

Apurahaa ei myönnetä ammattiin liittyvään koulutukseen tai mikäli edellisen apurahan saannista on kulunut alle kolme vuotta.

Apurahojen hakuaika on huhtikuussa. Hakulomakkeita ja -ohjeita saa työväenopiston palvelupisteistä sekä alla olevasta linkistä. Hakemukseen tulee liittää opintotodistus ja kurssin kuvaus. Tarkemmat ohjeet hakemuslomakkeessa. Huom! Hakija voi jättää vain yhden hakemuksen.

Täytä ja tulosta Zachris Castrenin säätiön apurahahakemus allekirjoitusta varten. Lähetä hakemus liitteineen osoitteeseen Zachris Castrenin säätiö, PL 53305, 00099 Helsingin kaupunki (ei sähköpostihakemuksia).

Kaikille hakijoille vastataan kesäkuun puoliväliin mennessä.

_____________________________________________

Liity jäseneksi – olet maksutta mukana monessa!

Lisätietoja: 
Tuula Halmirinne
hallituksen puheenjohtaja
puh. 040 825 6824
tuula.halmirinne@pp.inet.fi