Suoraan sisältöön

Liikunta, tanssi ja jooga

liikunta

Helsingin työväenopiston liikuntaopetuksen tavoitteena on antaa kaupunkilaisille tietoja, taitoja ja virikkeitä omasta kunnosta huolehtimiseen. Kursseilla halutaan antaa kokemus yhdessäolosta sekä kehon ja mielen hyvinvoinnin edistämisestä.

Opetus koostuu pääasiallisesti erilaisista tanssin, joogan ja kehonhuollon kursseista. Lisäksi tarjoamme omia liikuntakursseja miehille, senioreille sekä maahanmuuttajille. Opetuksen sisältö suunnitellaan ottamaan huomioon vasta-alkajat sekä jatkotason opiskelijat.

Liikuntaryhmät kokoontuvat useimmiten peruskoulujen tiloissa ympäri kaupunkia sekä työväenopiston omissa liikuntatiloissa mm. Silkkikutomossa ja Opistotalossa. Liikuntaan liittyvissä kysymyksissä sinua palvelevat opistojen toimistot sekä liikunnan suunnittelijaopettajat.

Kehonhuolto ja pilates
Tarjoamme monipuolisia kehonhuollollisia kursseja venyttelystä tasapaino- ja terveselkä kursseihin. Ohjelmassamme on myös paljon pilates tunteja joista jotkut ovat yhdistettyjä baletin tekniikkaan tai syvävenyttelyyn.

Kuntoliikunta
Työväenopistolla voi harjoittaa tehokasta kuntoliikuntaa monella kurssilla. Tarjoamme perinteistä jumppaa,  kuntotanssia ja muita tanssillisia liikunta tunteja, zumbaa  sekä kuntopiiri ja palloilu kursseja.

Tanssi
Tanssitarjonta opistolla on monipuolista ja ajanmukaista. Kursseja löytyy afrosta hip hoppiin ja lattareista kansantansseihin. Kursseja on myös Jazz tanssista sekä Itämaisesta ja Bollywood tanssista. Ohjelmassamme on myös paritanssi kursseja seuratansseista sekä lattareista ja häävalssikursseja.

Jooga
Joogan suosio on kasvussa ja opisto ajan hengessä tarjoaa monia eri joogan suuntauksia: Hathajoogaa, Astangajoogaa ja eri kehon osiin keskittyviä hyvänolon joogan kursseja. Kursseja järjestetään aloittelijoille sekä edistyneemmille harrastajille.