Suoraan sisältöön

Ilmoittautuminen


Ilmoittaudu syksyn kursseille ilmonet.fi-palvelussa, puhelimitse 09 310 88610 tai palvelupisteissä ma–to klo 10–16:

  • Malmitalo – Ala-Malmin tori 1 B
  • Maunula-talo – Metsäpurontie 4, 3. krs
  • Opistotalo – Helsinginkatu 26, 2. krs
  • Stoa – Turunlinnantie 1

Ilmoittaudu varalle, mikäli kurssi on ehtinyt täyttyä. Kurssipaikkatilanne elää jatkuvasti, joten varasijalle kannattaa ilmoittautua.

Ilmoittautuminen on sitova. Tutustu maksuehtoihin ja perumisehtoihin ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuessasi sitoudut siihen, että kurssi voidaan tilanteen niin vaatiessa muuttaa lähiopetuksesta etäopetukseksi. Huom! Alennusoikeus kurssimaksusta on osoitettava opiston palvelupisteessä ennen kurssin alkamista.

Kurssipaikka on henkilökohtainen. Kurssipaikan peruminen edellyttää aina yhteydenottoa opiston asiakaspalveluun.

Opiston kurssit on pääsääntöisesti tarkoitettu yli 16-vuotiaille. Vanhempi–lapsi-kurssien osalta kursseille ilmoitetaan vain aikuinen. Kurssin kohdalla on mainittu poikkeavista ilmoittautumisjärjestelyistä.

Työväenopiston kurssille ilmoittautuvalla täytyy olla kotiosoite ja pankkiyhteys Suomessa.

Puhelimitse voit ilmoittaa itsesi lisäksi yhden henkilön, mikäli sinulla on tiedossa hänen täydelliset henkilötietonsa (henkilötunnus).

Ilmoittautuminen ilmonet.fi-palvelussa

Ilmoittautuminen Ilmonetissa edellyttää rekisteröitymistä palvelun käyttäjäksi. Voit rekisteröityä palveluun verkkopankkitunnuksilla. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit rekisteröityä opiston palvelupisteessä.

Rekisteröinnin yhteydessä voit luoda itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla pääset kirjautumaan palveluun. Halutessasi voit kirjautua palveluun aina myös verkkopankkitunnuksilla. Kurssin tietojen yhteydessä on maininta, mikäli ilmoittautuminen ei ole mahdollista Ilmonetissa.

Alle 18-vuotiaat

Alle 18-vuotiaat eivät voi ilmoittautua Ilmonetin kautta. Huoltaja voi etukäteen opiston palvelupisteessä käymällä rekisteröidä oman perheensä jäsenet, jonka jälkeen huoltaja voi ilmoittaa perheenjäsenen kurssille Ilmonetin kautta. Huoltaja vastaa perheenjäsentensä maksuista. Ilmoittautuminen huoltajan toimesta onnistuu myös puhelimitse.


Opinto-opas syksy 2021

Syksyn opinto-opas on noudettavissa opiston toimipisteistä ja Helsingin kirjastoista. Voit tutustua myös oppaan sähköiseen versioon: Opinto-opas, syksy 2021(selattava pdf).

Koko syksyn tarjonta löytyy ilmonet.fi-palvelusta.