Suoraan sisältöön

Avoin-yliopisto ilmoittautuminen tentteihin

avoin-yliopisto

Ilmoittautuminen tentteihin ja tenttitilaisuus
Opiston kurssimaksu sisältää opinto-ohjelmassa mainitut tentit. Kuulusteluajat ja -paikat on esitetty kurssin opinto-ohjelmassa.

Kaikkiin kuulusteluihin ilmoittaudutaan opistoon viimeistään kymmenen päivää ennen kuulustelua. Myöhässä tulleita ilmoittautumisia ei oteta huomioon.

>Ilmoittautumislomake

Kymmenen päivää lasketaan seuraavasti. Jos kymmenes päivä ei ole työpäivä, ilmoittautumispäivä aikaistuu edelliseen työpäivään.

Tenttipäivä                     Ilmoittauduttava
● lauantai                         edellisen viikon keskiviikkona
● perjantai                       edellisen viikon tiistaina
● torstai                           edellisen viikon maanantaina
● maanantai-keskiviikko  sitä edellisen viikon perjantaina

Tenttitilaisuus
Myöhästyneitä päästetään sisään tenttihuoneeseen vain puolen tunnin ajan kokeen alkamisesta. Tentistä saa poistua aikaisintaan puoli tuntia kokeen alkamisen jälkeen.

Takit ja kassit on jätettävä naulakkoon tai salin seinustalle. Mukana tenttitilaisuudessa saa olla ainoastaan kirjoitusvälineet ja lompakko. Kirjallisuutta tai muuta materiaalia saa olla mukana vain, kun siihen on annettu erikseen lupa.

Tenttisalissa ja tentin aikana ei saa keskustella. Matkapuhelimet on ehdottomasti suljettava ja ne on jätettävä kassiin tai takin taskuun.

Tentinvalvojat jakavat tenttikysymykset. Muista kirjoittaa nimesi ja henkilötunnuksesi selvästi jokaiseen vastauspaperiin. Henkilötunnus tarvitaan vastausten rekisteröintiin. Tentin lopussa kysymys- ja vastauspaperit palautetaan tentinvalvojalle. Palautuksen yhteydessä pitää esittää kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Yhteystiedot
Avoin yliopisto-opetus
Postilokero: PL 5301
00099 Helsingin kaupunki
Käyntiosoite: Helsinginkatu 26
Puh. 09 310 88600, faksi 09 310 88505
Sähköposti: avoin.yliopisto@opisto.hel.fi.