Ymk:n  pääsivulle    
 
viiva

 

viiva
 


Henkilökunta

Sisäiset konsultit

Ympäristökeskuksessa 1990-luvun puolivälistä alkaen toiminut SisKo -järjestelmä (sisäiset konsultit) tuli kertomusvuonna elinkaarensa päähän. Yleisesti katsottiin, että mm. SisKo:jen tehtävät erityisesti työhyvinvoinnin parantamisessa ja  työyhteisöjen kehittämisessä hoidetaan nykyisin yksiköissä hyvässä yhteistyössä esimiesten ja henkilöstön kesken. Siksi erillistä tukiryhmää ei pidetty enää tarpeellisena. Henkilöstötoimikunta käsitteli asiaa kahdessa kokouksessaan ja päätti SisKo -järjestelmän lakkauttamisesta.

Henkilökuntakerho


Kuva: Hilkka Hytönen

Kuva: Lotta Henriksson

Henkilökuntakerho järjesti ympäristökeskuksen henkilöstölle yhteensä 11 virkistäytymistilaisuutta ja liikuntatapahtumaa. Näitä olivat mm. luistelurieha, kevätmelonta, kesäjuhla, jalkapallo-ottelut, Tervetuloa taloon -tilaisuus ja pikkujoulu. Henkilökuntakerho tuki taloudellisesti kalastus-, keilailu-, sähly- ja vesijumppakerhon toimintaa. Kaikkiaan ympäristökeskuksessa toimii yhdeksän harrastuskerhoa.

Lisäksi henkilöstölle jaettiin liikuntaseteleitä ja erinäisiä kulttuuriavustuksia sekä kustannettiin osa teatterilippujen hinnasta.

 

 
Copyright 2008 Helsingin kaupungin ympäristökeskus