Suoraan sisältöön

Yhteystiedot ja palaute

Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos Staran pääkonttori sijaitsee Helsingin Ilmalassa, osoitteessa Ilmalankuja 2 L. Sen lisäksi toimimme ympäri Helsinkiä, kymmenissä tukikohdissa.

Stara
PL 1660
00099 Helsingin kaupunki
Stara@hel.fi

Helsingin kaupungin puhelinvaihde: 09 310 17000
Helsingin kaupungin puhelinluettelo
Sähköpostit muodossa etunimi.sukunimi(at)hel.fi 

Kysymykset ja palautteet Starasta ja sen töistä

Kirjoita kaupungin palautejärjestelmään, jossa palautteet käsitellään järjestelmällisesti, ohjataan oikeille henkilöille ja niihin vastaamista seurataan. Järjestelmän kautta myös Staralle kuulumattomat viestit ohjataan eteenpäin kaupungin sisällä.

Anna palautetta.

Kysy Staran palveluista »

Tarjoamme kaupunkirakentamisen sekä kaupungin hoidon, ylläpidon ja logistiikan palveluita kaupungin sisäisille toimijoille. Stara haluaa olla Helsingin luottokumppani. Kysy lisää.

Johto ja viestintä »

Staran johdon ja viestinnän yhteystiedot. Staran toimitusjohtaja on Timo Martiskainen. Toimintaa ohjaa rakentamispalveluliikelaitoksen johtokunta.

Laskut Staralle »

Staralle voi lähettää laskuja verkkolaskuina, sähköpostitse tai kirjepostina. Laskun liitteineen täytyy kuitenkin saapua yhdessä.

Ostotarjouspyynnöt »

Staran logistiikkaosaston ostotarjouspyynnöt ja saapuneet parhaat tarjoukset. Poikkeustapauksissa julkaistaan myös täydentävää materiaalia julkisten hankintojen HILMA-portaalissa julkaistuihin avoimiin tarjouspyyntöihin.

Saavutettavuusseloste »

Saavutettavuusseloste koskee Staran verkkosivustoa. Seloste on laadittu 21.9.2020. Saavutettavuuden arvioinnissa on noudatettu Helsingin kaupungin työohjetta ja menetelmiä, jotka pyrkivät varmistamaan sivuston saavutettavuuden kaikissa työvaiheissa.